«Μάνα είμαι, δεν το αντέχω»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση τoυ 53χρονου στον Κολωνό

by Εύα Ζαχαριάδη
«Μάνα είμαι, δεν το αντέχω»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση τoυ 53χρονου στον Κολωνό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ξέσπασμα για την υπόθεση στα Σεπόλια

Η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού με την υπόθεση του 53χρονου βιαστή και μαστροπού της 12χρονης. Μεταξύ άλλων ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση που ενδεχομένως να εμπλέκεται η μάνα της 12χρονης.

Η υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όσα καινούργια έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ και δέος. Το πρωί της Τετάρτης 12/10 και λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή Happy Day ο Δήμος Βερύκιος διέκοψε την ροή για να μεταφέρει μια σοκαριστική νέα εξέλιξη

“Με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του παιδιού και όχι μεγάλα ποσά, 20-25 ευρώ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ταυτοποίηση. Έχουν απευθυνθεί πλέον στους ψυχολόγους και στην πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν αν πρέπει να μπει το παιδί στο βάσανο ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι δεν είναι λίγοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Μάνα είμαι, δεν το αντέχω»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση τoυ 53χρονου στον Κολωνό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι δήλωσε η παρουσιάστρια για την μητέρα της 12χρονης

Μετά την είδηση αυτή η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της “Απλά αυτό το παιδί ήταν ο τραγικός ήρωας αυτής της υπόθεσης, τώρα δυστυχώς η κατάσταση περιπλέκεται. Αν ισχύει δηλαδή αυτή η πληροφορία… Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σου αλλά μάνα είμαι Δήμο δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μια μάνα υποβάλει το παιδί της σε μια τέτοια ιστορία για 25 ευρώ και για 2,5 εκατομμύρια ευρώ, για λεφτά, ότι υποβάλει το 12χρονο ανήλικο παιδί της σε τέτοια ιστορία, δεν το αντέχω, δεν το αντέχω! Πόσο πιο θλιβερή και νοσηρή μπορεί να γίνει αυτή η υπόθεση, δεν ξέρω”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας που διαψεύδει την μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης υποστήριξε ότι όταν πήγε στο ΑΤ Κολωνού για να υποβάλλει την καταγγελία ότι ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε το παιδί της, δεν έγινε δεκτή, ενώ την επόμενη ημέρα την έστειλαν στη ΓΑΔΑ.

Διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις αυτές δίνει με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, που διαψεύδει τις αναφορές σε ΜΜΕ για ολιγωρία των αστυνομικών στο ΑΤ Κολωνού, αλλά και την ίδια τη μητέρα του παιδιού.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε συνέχεια του από 08-10-2022 Δελτίο Τύπου, που αφορά τη σύλληψη δύο ημεδαπών κατηγορούμενων για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

  • Οι γονείς της ανήλικης μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, προκειμένου καταγγείλουν παράνομες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.
  • Από την εν λόγω Υπηρεσία ενημερώθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου οι γονείς της ανήλικης
    μετέβησαν την ίδια ημέρα και πραγματοποίησαν την καταγγελία τους.
  • Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ σημειώνεται ότι η εν λόγω Υπηρεσία τυγχάνει καθ’ ύλην αρμόδια και στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό για τη διερεύνηση τέτοιου είδους υποθέσεων.

Συνεπώς, αναφορές για ολιγωρία των αστυνομικών, σε τηλεοπτικές εκπομπές που αναπαράγονται και σε ιστοσελίδες, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Προτεινόμενα