«Μάνα είσαι τρελή; Θα μας σκοτώσεις όλους»: Οι νέες εξελίξεις στο “Σασμός” που καθηλώνουν

by Τόνια Τζαφέρη

“Σασμός”: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της ελληνικής σειράς

Φανατικοί είναι οι τηλεθεατές της σειράς “Σασμός”, οι οποίοι ανυπομονούν για τα επόμενα επεισόδια, αλλά και για το τι ακριβώς θα προκύψει στην συνέχεια…

Πιο αναλυτικά ο Αστέρης μπαίνει στη φυλακή και η μάχη ξεκινάει στους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να συνέλθουν από το τεράστιο αυτό σοκ στη σειρά Σασμός, με την Καλλιόπη να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της απόδρασης.

Δε θέλει να δει τον γιο της μέσα στη φυλακή. Δε θέλει να πληρώσει εκείνος τα λάθη ενός άλλου… τα λάθη του Μαθιού! Χωρίς δεύτερη σκέψη, ξεκινάει κάποια τηλέφωνα, με στόχο να σχεδιάσει την απόδραση του Αστέρη, τη στιγμή της μεταφοράς του από το κελί στα δικαστήρια.

«Μάνα είσαι τρελή; Θα μας σκοτώσεις όλους»: Οι νέες εξελίξεις στο “Σασμός” που καθηλώνουν

Περισσότερες πληροφορίες για τις εξελίξεις στον “Σασμό”

Ο Μαθιός μαθαίνει όλα όσα οργανώνει η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός και γίνεται έξαλλος. Ξεσπάει, ουρλιάζει στην μητέρα του να σταματήσει αυτό που πάει να κάνει. Ένα λάθος της και θα βρεθούν ή όλοι στο χώμα, ή όλοι στη φυλακή.

Σε άσχημη κατάσταση είναι ο Μαθιός, μετά την δολοφονία του Πέτρου Βρουλάκη. Κατηγορεί τον εαυτό του για τον άδικο αυτόν θάνατο, αλλά και για την εμπλοκή του αδελφού του σε αυτή την ιστορία.

Έχει έντονα ξεσπάσματα, με την Βασιλική να τον παρηγορεί, χωρίς να γνωρίζει την σκληρή πραγματικότητα. Θεωρεί πως ο Μαθιός της είναι πληγωμένος, στεναχωρημένος, απεγνωσμένος για τον αδελφό του..

«Μάνα είσαι τρελή; Θα μας σκοτώσεις όλους»: Οι νέες εξελίξεις στο “Σασμός” που καθηλώνουν

Ο ίδιος αισθάνεται πως όλο το κακό ξεκίνησε από τότε που τράβηξε την σκανδάλη στον Στεφανή. Η Καλλιόπη υποφέρει το ίδιο, όμως προσπαθεί με όση δύναμη της έχει απομείνει να οργανώσει την ελευθερία των παιδιών της. Σχεδιάζει με κάθε τρόπο την απόδραση του γιου της. Θα καταφέρει ο Μαθιός να την εμποδίσει στη σειρά Σασμός, πριν η Καλλιόπη φτάσει στα άκρα;

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν