Μανώλης Λιδάκης: Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες – Ανακοίνωσε ο ίδιος τα δυσάρεστα

Μανώλης Λιδάκης: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες είναι οι στιγμές που αντιμετωπίζει ο γνωστός τραγουδιστής καθώς ανακοίνωσε πως θα υποβληθεί σε ένα δύσκολο χειρουργείο, το οποίο μάλιστα ενδέχεται να του στερήσει να τραγουδήσει ξανά στην ζωή του.

Σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο τραγουδιστής, Μανώλης Λιδάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μανώλη Λιδάκη για το πρόβλημα υγείας

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν. Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά.

Σας παρακαλώ δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα παρά μόνο να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη! Όπως κι εσείς κι εγώ θλίβομαι απεριόριστα απ’ όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί κι ενωμένοι.

Να προσέχετε τον εαυτό σας διότι η ανθρώπινη ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει! Σας στέλνω την αγάπη μου και σας παρακαλώ να είστε δυνατοί. Από καρδιάς, Μανώλης Λιδάκης.

Υ. Γ. Φυσικά υπάρχουν και κάποια φασιστοειδή που στο 2022 επιμένουν να ξυπνούν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Είναι για λύπηση γιατί για αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία».

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη