Μάνος Δασκαλάκης: Το όνειρο του για δημοσιότητα – Από ριάλιτι σε ριάλιτι, μέχρι και στο Survivor

Μάνος Δασκαλάκης: Οι συμμετοχές στα ριάλιτι και το όνειρο του να γίνει διάσημος

Στην επιφάνεια έρχονται συνέχεια νέες αποκαλύψεις για τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών. Ένω η οικογένεια του πέρναγε δύσκολες στιγμές εκείνος δήλωνε συμμετοχές σε ριάλιτι.

Ξεκίνησε από το X-Factor και υπέβαλε συμμετοχή σε House of Fame και Voice – Ήθελε να γίνει γνωστός

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή στο «Χ-Factor» λέγοντας μάλιστα πως του το είχε ζητήσει η κόρη του η Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης δοκίμασε την τύχη του και σε ακόμα ένα μουσικό ριάλιτι.

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το «House of Fame».

Η ανάγκη του Μάνου Δασκαλάκη για δημοσιότητα

Ο Δασκαλάκης διψούσε για δημοσιότητα. Η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε σήμερα πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο περσινό «The Voice» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και κριτές τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Όμως δεν το πήραν καθώς δεν κατάφερε να περάσει.

Το νεότερο όμως ριάλιτι στο οποίο δήλωσε συμμετοχή είναι το φετινό Survivor και έχοντας χάσει και την Μαλένα και την Ίριδα. «Πέρυσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;», είπε γεμάτος με απορία ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη