Μαρί Κωνσταντάτου: Τα 17 χρόνια με τον Μίνωας Κυριακού, η τραγική απώλεια του πατέρα της σε τροχαίο, ο νέος σύντροφος και η απομόνωση

by Εύα Ζαχαριάδη

Μαρί Κωνσταντάτου: Η σπάνια συνέντευξη

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ευγενική παρουσία που κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη, σε μια από τις σπάνιες φορές, στην εκπομπή, Mega Καλημέρα.

Mαρί Κωνσταντάτου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το τροχαίο δυστύχημα του πατέρα της, τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνη αλλά και για τον σύντροφό της Γιάννη Κέντ.

Η ίδια μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της, ανέφερε: «Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και ”έφυγε” ξαφνικά. Ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Ένα τροχαίο είναι σοκ, είναι συγκλονιστικό, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν δύσκολες στιγμές για τη μητέρα μου να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει».

Η Mαρί Κωνσταντάτου για τον νέο σύντροφο της Γιάννη Κεντ

Αναφορικά με την περίοδο μετά τον θάνατο του, Μίνωα Κυριακού, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου για 17 χρόνια». «Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα» λέει χαρακτηριστικά.

Μαρί Κωνσταντάτου: Τα 17 χρόνια με τον Μίνωας Κυριακού, η τραγική απώλεια του πατέρα της σε τροχαίο, ο νέος σύντροφος και η απομόνωση

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Γιάννη αναφέροντας: «Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου» εξομολογήθηκε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Η Μαρί Κωνσταντάτου για τον Μίνωα Κυριακού

Υπενθυμίζουμε πως ο Μίνως Κυριακού και η Μαρί Κωνσταντάτου παντρεύτηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2004 στην Αγία Σοφία της Σόφιας της Βουλγαρίας με ελάχιστους καλεσμένους. Ωστόσο μετά από 12 χρόνια γάμου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Μαρί Κωνσταντάτου: Τα 17 χρόνια με τον Μίνωας Κυριακού, η τραγική απώλεια του πατέρα της σε τροχαίο, ο νέος σύντροφος και η απομόνωση

Η ίδια λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού τον Ιούλιο του 2017, «έσπασε» την σιωπή της. Η Μαρί Κωνσταντάτου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ και με αγάπησε πάρα πολύ. Το διαζύγιο μας ήταν συναινετικό και όλα αυτά ήταν ιστορίες που κατασκεύασαν κάποιοι, εντελώς πλαστές και πλασματικές. Καθημερινά παλεύω για να μην κάνω flashback. Το ολοκληρώνουμε εδώ γιατί θα μου είναι πολύ δύσκολο…».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν