Μαρία Αντουλινάκη: “Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα”

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρία Αντουλινάκη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές

Πρόκειται για μια ηθοποιό την οποία ομολογουμένως είχαμε καιρό να δούμε και αυτό γιατί αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα και πέρασε πολύ δύσκολα.

Η αγαπημένη Μαρία Αντουλινάκη προχώρησε σε μια συγκινητική συνέντευξη, όπου μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και την βοήθεια που δέχτηκε από τον Σπύρο Μπιμπίλα. «Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα. Είχα σκεφτεί να παρατήσω αυτή την δουλειά. Δούλευα σαν baby-sitter, σερβιτόρα, αλλά αυτές οι δουλείες δεν ήταν για μένα, μεγάλωνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαρία Αντουλινάκη: “Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα”

Οι δηλώσεις της Αντουλινάκη για τις παρενοχλήσεις στο ελληνικό θέατρο

Ακόμη, η Μαρία Αντουλινάκη αναφέρθηκε στο #MeToo και τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. «Το 2021 δεν κάναμε θέατρο κι είπαμε να τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Τώρα όλοι στο θέατρο ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα. Αυτά που ακούσαμε, αγγίζουν τη διαστροφή. Καταλαβαίνω τους γονείς μου που δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός», είπε.

Μαρία Αντουλινάκη: “Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα”

Αποκάλυψε μάλιστα, πως και η ίδια είχε τύχει να δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά στον επαγγελματικό της χώρο. «Έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά σε δουλειά. Τη μια φορά που μου συνέβη, ήμουν με βαριά συμπτώματα κατάθλιψης και δεν ήθελα να μπαίνω στο θέατρο. Όταν ήμουν καλά και μου συνέβη η κακοποιητική συμπεριφορά, έβαλα όρια», εξηγεί.

Η μάχη της Μαρίας Αντουλινάκη με την κατάθλιψη

Για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη, η ηθοποιός εξήγησε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει, συνεχίζει όμως, την ψυχοθεραπεία και έχει αποτελέσματα. Σχολιάζοντας, τέλος, την υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου, η Μαρία Αντουλινάκη είπε «Με έπιασε το στομάχι όταν έμαθα για την διαρροή ασέμνου υλικού είναι άρρωστο. Μπορεί να γίνω βίαιη με τέτοιους ανθρώπους όπως και με παιδεραστές».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν