Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Οι φωτογραφίες της Ηλιάκη μέσα από το νοσοκομείο

Μπορεί η εγκυμοσύνη και η εμπειρία της μητρότητας να είναι κάτι μοναδικό και να μην συγκρίνεται με τίποτα άλλο, ωστόσο πολλές φορές δεν είναι και το πιο εύκολο ‘’ταξίδι’’.

Δεν είναι λίγες άλλωστε οι γυναίκες οι οποίες συμβαίνει να έχουν μια δύσκολη εγκυμοσύνη και κάποιες επιπλοκές πριν ή μετά τον τοκετό.

Μπορεί σήμερα η Μαρία Ηλιάκη να ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας έχοντας αποκτήσει μια υπέροχη κόρη με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει πως στις αρχές της εγκυμοσύνης της ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.

Μαρία Ηλιάκη: “Δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά… και είχαν δίκιο… τα ξέχασα όλα”

Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε σήμερα μέσα από τα social media ότι πέρσι τέτοια εποχή νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας με Υπερέμεση της κύησης. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, πριν ταξιδέψει για Ζυρίχη και γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με Υπερέμεση της κύησης…τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά… και είχαν δίκιο… τα ξέχασα όλα… μου τα θύμισε απλά το κινητό» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη