Μαρία Καβογιάννη: Η κόρη της, Αδελαϊδα Δριτσώνα, έγινε 25 ετών και φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη μαμά της

Μαρία Καβογιάννη: Οι δηλώσεις της και η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της

Σε ρόλους από το παρελθόν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η ηθοποιός με αφορμή τα πολλά remake που γίνονται στην τηλεόραση και στο θέατρο, δήλωσε πως δεν θα ήταν αρνητική σε ένα αντίστοιχο remake των «Εγκλημάτων». Μάλιστα, ανέφερε πως οι χαρακτήρες μπορούσαν να παρουσιαστούν μεγαλωμένοι, πιο ώριμοι, αλλά με τους ίδιους ρόλους.

Η Μαρία Καβογιάννη είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία είναι 25 ετών. Μάλιστα, ανέφερε για εκείνους στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού:

«Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!».

Η φωτογραφία της Μαρίας Καβογιάννη μαζί με την κόρη της

Μαρία Καβογιάννη: Η κόρη της, Αδελαϊδα Δριτσώνα, έγινε 25 ετών και φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη μαμά της

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν