Μαρία Καβογιάννη: Η κόρη της, Αδελαϊδα Δριτσώνα, μεγάλωσε και είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα

Μαρία Καβογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Η δημοφιλής και αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και σε ρόλους του παρελθόντος, ενώ τόνισε πως δεν ξεχωρίζει εκείνους της Κορίνας από τα «Εγκλήματα» και της Ασπασίας από το «Ντόλτσε Βίτα».

Με αφορμή τα πολλά remake που γίνονται στην τηλεόραση και στο θέατρο, η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε πως δεν θα ήταν αρνητική σε ένα αντίστοιχο remake των «Εγκλημάτων». Μάλιστα, ανέφερε πως οι χαρακτήρες μπορούσαν να παρουσιαστούν μεγαλωμένοι, πιο ώριμοι, αλλά με τους ίδιους ρόλους.

Η Μαρία Καβογιάννη είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία είναι 25 ετών. Μάλιστα, ανέφερε για εκείνους στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού:

«Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!».

Εικόνα της κόρης της Μαρίας Καβογιάννη

Related posts

Άντρας πήγε την κοπέλα του στη Ρώμη να της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη του είπε «όχι» σε βίντεο

Το ανακοίνωσαν δημόσια Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: «Έσκασαν» τα χαρμόσυνα για το ζευγάρι

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό