Μαρία Κορινθίου: Με μαγιό δίχως ρετούς, παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρία Κορινθίου: Παραδίδει μαθήματα στην παραλία

Μαρία Κορινθίου: Κάθε χρόνο, αρχές καλοκαιριού ειδικά το θέμα των κιλών επιστρέφει δυναμικά και πάλι. Οδηγώντας πολλούς να εκφραστούν ελεύθερα, να λογομαχήσουν και να ‘’σπάσουν τα στερεότυπα’’ προβάλλοντας το δικό τους πρότυπο.

Μιας από αυτές είναι και η Μαρία Κορινθίου. Είναι από τις γυναίκες που πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για υπερβολικό ρετούς στις φωτογραφίες που αναρτούν στα social media.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ‘’μεσογειακό’’ σώμα, όχι απλά δεν χρειάζεται επεξεργασία, αλλά είναι άκρως εντυπωσιακό. Αυτό ακριβώς αποφάσισε να αποδείξει η Κορινθίου. Μητέρα ενός παιδιού, φωτογραφίζεται με το μπικίνι της σε παραλία και αφήνει τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό.

Εντελώς φυσική, χωρίς καν μακιγιάζ, αλλά ούτε και επεξεργασία στις φωτογραφίες που δημοσιοποιεί, αποδεικνύει πως η καθεμία έχει την δική της ξεχωριστή ομορφιά. Χωρίς να χρειάζεται να ‘’χωρέσει’’ σε τάσεις και στερεότυπα της εκάστοτε εποχής.

Έτσι λοιπόν, παρότι η ίδια δέχεται αρνητικά σχόλια για το ρετούς στις φωτογραφίες… Αυτή τη φορά, η ηθοποιός αποθεώθηκε για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Παρουσίασε τις καμπύλες της δίχως να ενδιαφέρεται για όσους επιμένουν να σχολιάζουν αρνητικά τις πληθωρικές γυναίκες.

Η ίδια, φόρεσε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε όπως ελάχιστες τολμούν. Με τα σχόλια να είναι δικαίως αποθεωτικά, καθώς η εικόνα καθιστά σαφές πως το γυναικείο κορμί επιβάλλεται να παρουσιάζεται ακριβώς όπως είναι. Και όχι μετά από ώρες επεξεργασίας προκειμένου να μοιάζει… εξωπραγματικά αψεγάδιαστο.

Χωρίς μέση-δαχτυλίδι και εξωπραγματικές διαστάσεις. Αποφασίζει να κάνει ξανά τη διαφορά και δίνει την απάντησή της στις «influencers».

H τελευταία φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με μαγιό

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα