Μαρία Λεκάκη: Η κόρη της, Ζωή, μεγάλωσε, έγινε μία γλυκύτατη δεσποινίδα και είναι πραγματικά μία κούκλα

Μαρία Λεκάκη: Εικόνες της κόρης της

Μία γλυκιά φωτογραφία δημοσίευσε η ταλαντούχα ηθοποιός στο Instagram της, παρ’ όλο που πάντοτε επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρία Λεκάκη, με αφορμή την ημέρα της μητέρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με την μικρή της πριγκίπισσα, που έχει γίνει πλέον 14 χρονών.

Όπως παρατηρούμε μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Στο παρελθόν μαμά και κόρη είχαν πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ. Ήταν για τη Χριστίνα Γκόλια η οποία είχει οπτικοποιήσει την ιστορική «Γκαρσόνα» του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Παναγιώτη Τούντα.

Σε μία απόλυτα jazzy διασκευή, η αισθαντική ερμηνεύτρια, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του videoclip της με την συμμετοχή αγαπημένων προσώπων.

Ανάμεσά τους η Μαρία Λεκάκη με τη δεκατριάχρονη τότε κόρη της Ζωή Πανονίδου, η καταξιωμένη chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος, η δημοσιογράφος Μαρία Ρουμελιώτου, ο ταλαντούχος νέος ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάκης, ο Γιάννης Φερεντίνος, η 13χρονη Ιωάννα Σταμέλου, αλλά και οι μουσικοί Alfonso Nuzzolo, Δημήτρης Παπαλάμπρου, Παντελής Βαρβάκης, και Θοδωρής Πέρρος.

Μπορείτε να δείτε την κόρη της ηθοποιού για λίγα δευτερόλεπτα στο 2ο λεπτό του βίντεο κλιπ, που ακολουθεί.

Μαρία Λεκάκη: Η κόρη της, Ζωή, μεγάλωσε, έγινε μία γλυκύτατη δεσποινίδα και είναι πραγματικά μία κούκλα

Το βίντεο κλιπ με την κόρη της Μαρίας Λεκάκη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν