Μαρία Παλαιολόγου σε σπάνια συνέντευξη: «Δεν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται για μένα»

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρία Παλαιολόγου: Τι δήλωσε με βουρκωμένα μάτια

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις, η γνωστή ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου φαίνεται να περνά κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της, τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και γενικότερα.

Η Μαρία Παλαιολόγου την οποία αγαπήσαμε για τον ρόλο της «Νίτσας» στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και εξέφρασε τα παράπονά της και την απογοήτευση της που δεν δέχεται προτάσεις για δουλειά.

Μαρία Παλαιολόγου σε σπάνια συνέντευξη: «Δεν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται για μένα»

«Άρεσα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και είπε η κα. Χατζησοφιά ότι θα με φωνάξει ξανά αλλά δεν με φώναξε. Έχω πάρα πολλά παράπονα. Δεν βαριέσαι, έτσι είναι η ζωή μου» είπε.

Οι συγκινητικές δηλώσεις από την ηθοποιό Μαρία Παλαιολόγου

«Δυστυχώς σήμερα τον χρόνο μου δεν τον περνάω ευχάριστα, γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω και μου αρέσει να παίζω. Μάλλον πλήττω. Αναρωτιέμαι γιατί δεν με καλούν… Δεν είμαι μέσα στα κυκλώματα και έπειτα δεν είμαι καμιά ωραία γυναίκα, ψηλή. Κοιτάνε την ομορφιά νομίζω πρώτα».

Μαρία Παλαιολόγου σε σπάνια συνέντευξη: «Δεν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται για μένα»

«Έχω πατρική περιουσία, χωρίς να είμαι πλούσια, αλλά τα βγάζω πέρα οικονομικά. Είχα καλό πατέρα και μου άφησε περιουσία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν καλός και εδιαφερόταν για μένα πάρα πολύ. Σήμερα, όμως, δεν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται για μένα» δήλωσε βουρκωμένη.

Μαρία Παλαιολόγου: “Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν και μένα και πάρα πολύ μάλιστα”.

Αποκάλυψε επίσης ότι έχει δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

«Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν και μένα και πάρα πολύ μάλιστα. Επί σκηνής σου έπιαναν τον πωπό σου, ε, το βούλωσα… Τι να έκανα… Άλλαξα θέατρο και έφυγα. Ήταν μόλις είχα αρχίσει, ήμουν δειλή και φοβόμουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν