Μαριάννα Κόκοτα: Η κόρη του Σταμάτη Κόκοτα, η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και το χαμόγελο, που πήρε από τον πατέρα της

Μαριάννα Κόκοτα: Άγνωστα στοιχεία για την κόρη του Σταμάτη Κόκκοτα

Πραγματική είδηση έχει αποτελέσει τον τελευταίο καιρό το γεγονός πως ο σπουδαίος τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας, έχει επανέλθει και πάλι στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας. Μάλιστα, το κοινό του Κόκοτα είναι ένθερμο και δίνει βροντερό «παρών» σε κάθε συναυλία του καλλιτέχνη.

Ο Έλληνας τραγουδιστής, με τις συναυλίες του, βοηθά το κοινό να θυμηθεί παλιά και αγαπημένα τραγούδια. Όσον αφορά τη συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα στο Βεάκειο Θέατρο, δεν πραγματοποιήθηκε. Αυτό, συνέβη, επειδή είχε κακοκαιρία. Έτσι, οι διοργανωτές της συναυλίας αποφάσισαν την αναβολή της.

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε στα καμαρίνια, μαζί με τα δύο παιδιά του. Ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα είναι ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Μάλιστα, ο Δημήτρης Κόκοτας είναι επίσης αναγνωρίσιμος στον καλλιτεχνικό χώρο, με το κοινό να του τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια. Αυτό, διότι αποτελεί έναν αξιόλογο καλλιτέχνη της μουσικής σκηνής.

Σχετικά, με την κόρη του Σταμάτη Κόκοτα, είναι άγνωστη για τον περισσότερο κόσμο. Η κόρη του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, ονομάζεται Μαριάννα. Η ίδια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν επιλέγει να προβάλει την προσωπική ζωή της. Έτσι, οι περιπτώσεις που τη βλέπουμε να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, είναι ελάχιστες. Στην παρακάτω φωτογραφία, βρίσκονται ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Δημήτρης Κόκοτας και η κόρη του Σταμάτη Κόκοτα, Μαριάνα.

Η οικογενειακή φωτογραφία με την Μαριάννα Κόκοτα

Μαριάννα Κόκοτα: Η κόρη του Σταμάτη Κόκοτα, η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και το χαμόγελο, που πήρε από τον πατέρα της

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν