Μαριάννα Τουμασάτου: «Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί»

by Εύα Ζαχαριάδη

Μαριάννα Τουμασάτου: Η δήλωση για τον Λιγνάδη λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» . Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ξεκάθαρα και για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ακούμε από τον κατηγορούμενο ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς, απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει; Το οποίο νομικά μπορεί να στέκει, φαντάζομαι ότι δεν είναι λάθος. Είναι άλλο η δικαιοσύνη και άλλο η δικαίωση, όπως λέει και ο Τσαφούλιας. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί»

Η Μαριάννα Τουμασάτου για αποφύλακιση Λιγνάδη – « Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή»

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε στη συνέχεια: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, υπάρχουν κι άλλη κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και επίσης έχουν βγει. Ενδεχομένως να έχουν βγει με αυτόν τον στόχο, ότι δεν είναι μόνο αυτός, αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος. Κανένας εξ αυτών δεν θα έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους, μιλάμε για ανήλικα. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo