Μαρίνα Καλογήρου: Η νέα καθημερινότητα στην Κρήτη, η συμμετοχή της στα “Κομάντα και Δράκοι” και η αγάπη για τον χορό

Μαρίνα Καλογήρου: Πως είναι πλέον η καθημερινότητα της ηθοποιού

Έγινε γνωστή μέσα από την σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ενώ πλέον έχει επιλέξει μια εντελώς διαφορετική ζωή, από αυτήν που είχε στην Αθήνα.

Η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τη συμμετοχή της στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», αλλά και για την σχέση της με τον χορό.

«Το να αποφασίσει να αφήσει τα πάντα πίσω στην ηλικία της, θεωρώ, πως αυτό είναι οριακό. Έχει σκοτεινό παρελθόν, σε προσωπικό επίπεδο. Γνωρίζει πράγματα για το μέλλον, έχει προφητικά όνειρα… Όντως, η Ίρις κάποιες στιγμές συνδέεται και κάνει αυτά τα ταξίδια, αλλά έχει αμφιβολίες γι’ αυτό», δήλωσε η ηθοποιός για τον ρόλο της στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι».

Πως προέκυψε η αγάπη της Μαρίνας Καλογήρου για τον χορό

Η ίδια όπως εξομολογήθηκε ασχολήθηκε με τον χορό γιατί την παρακίνησε η μητριά της, η οποία ήταν δασκάλα χορού. «Ο χορός είναι κάτι που έκανα επειδή με έβαλε η μητριά μου, την οποία λατρεύω. Εννοείται με βοήθησε. Εμένα μου αρέσει να χορεύω ελεύθερα, χωρίς να μου λέει κανείς τι να κάνω… Δεν μου αρέσει να μπαίνω στη χορογραφία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα Καλογήρου ζει μόνιμα στην Κρήτη, και μοιράστηκε στην κάμερα της εκπομπής τα λόγια μιας φίλης της όταν τη είδε στη σειρά. «Μια φίλη μου μού είπε ότι όταν με είδε στο δεύτερο επεισόδιο, σε κάποιες σκηνές, είναι σαν να εκφράζω το σ’ αγαπώ. Εγώ δεν το νιώθω ότι έχω αγγίξει έτσι όπως θα ήθελα την δουλειά, αλλά όταν σου λένε κάτι τέτοιο νιώθεις ευγνωμοσύνη», κατέληξε.

Related posts

Με τον Κωνσταντίνα Αργυρό δείπνησαν Κασσελάκης και Τάιλερ – Στο δίπλα τραπέζι η Ελένη Φουρέιρα

Σε απόγνωση οι τηλεθεατές: Αποχωρεί από την ελληνική τηλεόραση και τον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Αυτιάς

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «Διακóπτουμε την κοινωνία μας με τους ψηφισαντας εναντίον του Θείου νóμου»