Μαρίνα Ψάλτη: Το πάθος και ο γάμος με τον Γιάννη Φέρτη, ο λόγος που δεν έκαναν παιδιά και η κλωτσιά της Δανδουλάκη

Μαρίνα Ψάλτη: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή της ηθοποίου

Η Μαρίνα Ψάλτη, έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στη “Λάμψη”. Συνολικά εργάζεται ως ηθοποιός από το 1991 και κατά κύριο λόγο εικονογραφεί βιβλία για παιδιά. Είναι απόφοιτη της “Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών” στην κατεύθυνση της ζωγραφικής και της σκηνογραφίας, άλλα και απόφοιτος της “Δραματικής Σχολής Γ. Θεοδοσιάδη”. Δίδαξε ζωγραφική για τέσσερα χρονιά στα εκπαιδευτήρια “Πλάτων”.

Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Φέρτη.

Ο Γιάννης Φέρτης είχε πει: “Γνωριστήκαμε στο θέατρο. Παίξαμε μαζί. Είχαμε γίνει φίλοι και μετά σιγά-σιγά… Ξεκίνησε από φιλία δηλαδή. Μου άρεσε πολύ και ο τρόπος που έπαιζε. Και από εκεί και πέρα προχώρησε το πράγμα. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί πριν παντρευτούμε το 2001. Νομίζω είμαστε συνολικά 24 χρόνια μαζί”.

Για τα μυστικά της επιτυχίας του γάμου τους η Μαρίνα Ψάλτη είπε: “Χιούμορ, και αγάπη βέβαια, αλλά κυρίως χιούμορ. «Πρέπει να γελάει κανείς στο σπίτι, να διασκεδάζει ο ένας τον άλλο” εξήγησε η αγαπημένη ηθοποιός.

Σε άλλη συνέντευξη είχε πει για τον Γιάννη Φέρτη: “Εγώ ήθελα άντρα, δεν ήθελα πρωταγωνιστή στη ζωή μου. Στη σκηνή θέλω πρωταγωνιστή. Στη ζωή μου θέλω έναν κανονικό άντρα, που να βλέπει ποδόσφαιρο, κι έτσι είναι ο Γιάννης. Φέρεται κανονικά στη γυναίκα που έχει δίπλα του και δεν παίζει κανένα ρόλο στο σπίτι. Δεν θέλω να παίζει ρόλο στο σπίτι Το ότι είμαστε μαζί με τον Γιάννη 25 χρόνια είναι εκρηκτικό και για τους δυο μας. Τόσα χρόνια σχέση είναι πρώτη φορά και για εκείνον και για μένα”.

Μαρίνα Ψάλτη: Το πάθος και ο γάμος με τον Γιάννη Φέρτη, ο λόγος που δεν έκαναν παιδιά και η κλωτσιά της Δανδουλάκη

Μαρίνα Ψάλτη: «Με τον Γιάννη δεν κάναμε παιδιά από επιλογή»

“Δεν έχουμε παιδί με τον Γιάννη, δεν αξιωθήκαμε, είχε πει πριν χρόνια η Μαρίνα Ψάλτη. Τώρα η ανιψιά μου είναι 22 χρονών κι είναι σαν παιδί μας, αλλά είναι της αδελφής μου παιδί. Πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι παιδί μας. Εμείς δεν κάναμε παιδιά από επιλογή, όμως έχουμε την ανιψιά μου, έχει και ο Γιάννης πολλά ανίψια, τα οποία έχουν κάνει και παιδάκια…Έτσι, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και δεν μας λείπουν τα παιδιά. Έχουμε και δύο γάτες, τη Χνου και τον Σισίνη, και είμαστε παρά πολύ καλά”.

Μαρίνα Ψάλτη: Το πάθος και ο γάμος με τον Γιάννη Φέρτη, ο λόγος που δεν έκαναν παιδιά και η κλωτσιά της Δανδουλάκη

Μαρίνα Ψάλτη: «Η Κάτια Δανδουλάκη με “κλώτσησε” για να μπω στο γύρισμα της Λάμψης»

“Πιστεύω ότι είμαι σε ένα βαθμό αγαπητή γιατί δεν είμαι ανταγωνιστική. Δεν έχω πολλές φιλίες από τον χώρο, έχω κάποιους φίλους που δεν τους βλέπω όσο θα ήθελα γιατί οι ζωές μας είναι διαφορετικές. Η κολλητή μου από το θέατρο είναι η Κατερίνα Λέχου που την αγαπώ πολύ. Η Κάτια Δανδουλάκη που είμαστε μαζί από την Λάμψη. Ξέρεις ότι στο πρώτο γύρισμα με κλώτσησε για να μπω. Λέω δεν μπαίνω και μου λέει θα μπεις και θα πεις κι ένα τραγούδι με μια κλωτσιά”, παραδέχτηκε πρόσφατα τηλεοπτικά η Μαρίνα Ψάλτη.

Μαρίνα Ψάλτη: Το πάθος και ο γάμος με τον Γιάννη Φέρτη, ο λόγος που δεν έκαναν παιδιά και η κλωτσιά της Δανδουλάκη

Δηλώσεις Μαρίνας Ψάλτη: Η δουλειά του ηθοποιού έχει πάρει την μορφή σουπερμάρκετ

“Πάντα ήταν δύσκολα όλα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, αποκάλυψε πρόσφατα η ηθοποιός. Ήθελαν δουλειά, πολύ μεγάλη υπομονή, ήθελαν στόχο, αλλά όσο δύσκολα κι αν ήταν στην δική μου εποχή, όταν βγήκα εγώ στο θέατρο, ένας άνθρωπος που είχε μια αξία, προχωρούσε και τον σέβονταν.
Τώρα πια δεν ισχύει αυτό και δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει καθόλου που τα νέα παιδιά παίρνουν 300 ευρώ τον μήνα μισθό. Δεν μου αρέσει καθόλου που τους θεωρούν αναλώσιμους. Δεν μου αρέσει που αυτά τα παιδιά είναι απροστάτευτα γιατί εμείς πια δεν μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με αυτό. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι.

Σε κάποια παραγωγή που ήμουν ήθελα να σηκωθώ να φύγω. Γιατί αισθανόμουν ότι συναινούσα σε κάτι εγκληματικό. Δηλαδή έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ότι αυτά τα παιδιά θα παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα. Νομίζουν ότι μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια”.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν