Μάρθα Καραγιάννη: Η αποκάλυψη του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη για το μεγάλο της παράπονο

by Εύα Ζαχαριάδη

Μάρθα Καραγιάννη: Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης τα είπε όλα

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο δημοσιογράφος Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στην Μάρθα Καραγιάννη. Η μεγάλη ηθοποιός πρόσφατα άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών και ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο που κουβαλούσε.

Όπως υπογράμμισε ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου στην ΕΡΤ «ήταν ένας άνθρωπος για να τη θαυμάσεις, ένα σπάνιο πλάσμα. Στα 15 της έκανε την πρώτη της ταινία. Ξεκίνησε με τον χορό πολύ μικρή».

Και συμπληρώνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης «η Μάρθα τα κατάφερε. Δεν υπήρξε απλά μια όμορφη γυναίκα, αλλά ένα σύμβολο του σεξ. Στην ουσία, ίσως, να μην υπήρξε πιο δυνατό σύμβολο του σεξ από αυτή».

Μάρθα Καραγιάννη: Η αποκάλυψη του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη για το μεγάλο της παράπονο

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο της

Όσον αφορά το παράπονο που είχε η Μάρθα Καραγιάννη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ήταν πως δεν της πρότειναν σχεδόν ποτέ να παίξει δραματικούς ρόλους, εξαιτίας της εικόνας της, με αποτέλεσμα στον κινηματογράφο μόνο μία φορά είχε ενσαρκώσει δραματικό ρόλο.

«Θα ήθελε να τη φωνάξουν από το Εθνικό να παίξει μια Λυσιστράτη», επεσήμανε ο κριτικός κινηματογράφου και κατέληξε ότι και οι άλλες πρωταγωνίστριες δεν ήταν καλύτερες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo