Μας έπεσε το σαγόνι: Αuτή είναι η ξανθιά καλλονή που έχει σχέση εδώ και 5 χρόνια το Nemo

To Nemo θριάμβευσε στη φετινή Eurovision, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση με το τραγούδι “The Code” και έτσι έγινε το πρώτο non binary άτομο που αναδείχθηκε στην κορυφή του διαγωνισμού.

Και ενώ πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί αυτές τις μέρες για το φετινό νικητή της Eurovision, τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως στην προσωπική του ζωή το Nemo, το οποίο δηλώνει πανσεξουαλικό, δηλαδή αισθάνεται έλξη για όλα τα φύλα, διατηρεί σχέση με μια κοπέλα την τραγουδίστρια Elsie Bay εδώ και πέντε χρόνια.

Δείτε την στο βίντεο:

@iamelsiebay We won ESC!!! @nemothingsss @NYLAN / Lasse Midtsian Nymann @Linda Dale395 @benjialasu @TEYA #esc #esc2024 #eurovision #eurosvision2024 #nrk #nrkmgp #mgp ♬ The Code – Nemo

Όπως δήλωσε το Nemo στην ελβετική τηλεόραση, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη σχέση τους. “Η σχέση μας δεν βασίζεται σε πρότυπα. Δεν έχουμε προσδοκίες ο ένας από τον άλλον που να συνδέονται με το φύλο”.

H σύντροφο του Nemo είναι τραγουδίστρια και συνθέτης από τη Νορβηγία και ονομάζεται Elsie Bay.

Θυμίζουμε πως ο Nemo προτιμά τις αγγλικές αντωνυμίες “they/them” ή και τίποτα. Αλλά, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο SRF, αν κάποιου του ξεφύγει ένα “αυτός”, δεν είναι και τόσο κακό.

Η σύντροφός του είναι η πρώτη που έμαθε για τη non-binary φύση του και η πρώτη που σταμάτησε να χρησιμοποιεί ανδρικές αντωνυμίες.

Related posts

Στο κρεβάτι, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Χιλιάδες αντιδράσεις στη νέα ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου στο Instagram

Νεκρή γνωστή Youtuber σε τροχαίο – Ήταν μόλις 39 ετών

Βαρύ πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα: Πέθανε ο πατέρας του – «Αντίο μεγάλε πολιαγαπημένε Πατέρα»