Μαθεύτηκε για τον Δημήτρη Σταρόβα 6 μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

by Newsroom i-diakopes.gr
Μαθεύτηκε για τον Δημήτρη Σταρόβα 6 μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν πρόσωπο των ημερών, καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε. Ειδικότερα, έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη και εφαρμόζει όλες τις οδηγίες των γιατρών.

Η Άννα, μιλώντας στην εκπομπή Fays Time του ΣΚΑΙ, μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Μαθεύτηκε για τον Δημήτρη Σταρόβα 6 μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Οι εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

«Εκτιμώ πολύ τη στάση σας, τη δική σας, της εκπομπής και της ίδιας της Φαίης. Όμως τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας.

Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του. Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Προτεινόμενα