Μαθεύτηκε το ζώδιο του Στέφανου Κασσελάκη – Είναι γεννημένος Ηγέτης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1988 που αυτό τον κάνει να ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Ο δυναμισμός αλλά και αυθορμητισμός του άντρα Κριού είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ανήκει στο ζώδιο του. Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Άρη, ο Κριός είναι πολεμοχαρής, ανθεκτικός και μάχημος! Πρόκειται για ένα ζώδιο ειλικρινές και ενθουσιώδες, με ηγετικές ικανότητες αλλά κάποιες στιγμές και παιδαριώδεις συμπεριφορές.

Του αρέσει να ξεχωρίζει, γεγονός που τον καθιστά αρκετά ανταγωνιστικό στην καθημερινότητά του. Η αισιόδοξη ματιά του στη ζωή είναι αξιοζήλευτη, και έχει το ταλέντο να προκαλεί και στους άλλους ενθουσιασμό και χαρά. Η ορμητικότητα του βέβαια, ορισμένες φορές ξαφνιάζει και αιφνιδιάζει τον υπόλοιπο κόσμο, όπως και ο ίδιος πληρώνει πολλές φορές τις συνέπειες της βιασύνης και της επιπολαιότητάς του!

Μετανιώνει για τις απερισκεψίες του και δεν κρατά κακίες! Αυτός ο αιώνιος έφηβος ζει με ένταση, είναι απρόσεκτος και παρορμητικός, δεν αντέχει τη στασιμότητα, είναι πολύ νευρικός και βρίσκει μία ιδιαίτερη γοητεία στις φιλονικίες και στους τσακωμούς.

Είναι ένα ριψοκίνδυνο πλάσμα, του αρέσει η ταχύτητα και να δίνει μάχες για να πετύχει τους στόχους του, τις οποίες δεν σταματά, μέχρι να τα καταφέρει. Με ό, τι καταπιαστεί πρέπει να είναι νικητής! Σαν ένα μικρό παιδί, η ειλικρίνεια του μπορεί να είναι αφοπλιστική και ίσως κάποιες φορές, πληγώνει. Ως ζώδιο της φωτιάς, πρόκειται για φλογερή προσωπικότητα, που καταφέρνει συχνά να ζεσταίνει και τις ζωές των άλλων, μερικές φορές όμως και να τις κάψει…

Related posts

Νικητής ο Δημήτρης Σταρόβας

Χαμός με τον Γρηγόρη Πετράκο – Μίλησε για το Nemo και την Eurovision και προκάλεσε «σεισμό»

Κατάλαβαν το λάθος τους στην ΕΡΤ: Οι 2 πασίγνωστες γυναίκες που θέλουν να στείλουν του χρόνου – Σίγουρη η νίκη