«Μαύρα» Χριστούγεννα για τη Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα της ζωής μου, το αντιμετωπίζω μόνη μου»

Δέσποινα Μοιραράκη: Πως βιώνει την απώλεια του άνδρα της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε για την παρουσίαση του Cash or Trash, την απώλεια του συζύγου της και τον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια και οι συνεργάτες να την βλέπουν θλιμμένη.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν θλιμμένη, ας είμαι σπίτι μου να κλαίω μόνη μου το βράδυ»

Η παρουσιάστρια του “Cash or Trash” δήλωσε αρχικά για αυτό το επαγγελματικό της βήμα: «Το έχω αγαπήσει, είμαι η παρουσιάστρια του “Cash or Trash”, ενός ιδιαίτερου πρότζεκτ για τα ελληνικά δεδομένα. Η εκπομπή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου. Ήρθε τη συγκεκριμένη στιγμή και μου άρεσε το κονσεπτ της εκπομπής».

Η ίδια, έθιξε αμέσως μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου του Γιάννη Κοντούλη και το πώς το διαχειρίζεται.

«Είναι βάλσαμο για την ψυχή μου το “Cash or Trash” σε αυτήν την περίοδο της προσωπικής μου ζωής. Έχοντας όλο αυτό που έφυγε ο σύζυγός μου, απασχολούμαι, πάω στα γυρίσματα, με περιποιούνται. Είναι πολύ δύσκολο, είναι ίσως τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου, δεν μπορώ όμως να το κάνω αλλιώς έχω τα παιδιά μου, τη δουλειά μου, κινείται το μυαλό μου για να μπορέσω να το ξεπεράσω. Δεν ξεπερνιέται ούτε συνηθίζεται, το προσπαθώ όμως. Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω περάσει, ήταν ένας μεγάλος αγώνας και πάλεψα πολύ σκληρά για να μπορώ συγχρόνως να το αντιμετωπίζω σπίτι μου και έξω στο γυαλί χαμογελάω, δεν ξέρω πώς τα κατάφερα, θαυμάζω τον εαυτό μου.Δεν θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν θλιμμένη, ας είμαι σπίτι μου να κλαίω μόνη μου το βράδυ» είπε.

Related posts

Κυκλοφόρησαν φώτο: Έτσι είναι, χωρίς ρετούς, το σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου στα 50 της, μετά την μεγάλη αλλαγή

Με «χρυσό» συμβόλαιο στον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς – Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

Σε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Νικόλαος: Διέρρευσαν οι φωτό με το χωρισμό του, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες