«Μαύρο πέπλο» σκεπάζει τον χώρο της μόδας: «Ξέρω ότι θα συναντηθούμε» λένε για τον θάνατο 27χρονου διάσημου μοντέλου

«Μαύρο πέπλο» σκεπάζει τον χώρο της μόδας: «Ξέρω ότι θα συναντηθούμε» λένε για τον θάνατο  27χρονου διάσημου μοντέλου

27χρονο διάσημο μοντέλο: Ποια ήταν τα αίτια του θανάτου του

Βαθιά θλίψη έχει απλωθεί στον χώρο της μόδας, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Jeremy Ruehlemann, το μοντέλο και πρόσωπο του «Siriano», έχασε την ζωή του σε ηλικία μόλις 27 ετών. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν να στείλουν, μέσα από τα social media, το δικό τους «αντίο» στο διάσημο μοντέλο. Ο Jeremy Ruehlemann με καταγωγή από το Νιου Τζέρσεϊ, πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο είχε σπουδάσει ψυχολογία και είχε εργαστεί ως σύμβουλος.

Θεωρούταν αρκετά πετυχημένος στον χώορο και και ενδεικτικά μερικά από τα πολύ γνωστά ονόματα του χώρου με τα οποία είχε συνεργαστεί, John Varvatos, Joseph Abboud, Superdry, Macy’s, Zara, Nick Graham και Atelier Cillian και άλλα πολλά ενώ είχε συνεργαστεί με τις φίρμες Superdry και Perry Ellis και είχε κάνει και αρκετά εξώφυλλα.

Η τελευταία ανάρτηση του Jeremy ήταν μια εικόνα από τα παρασκήνια από μια φωτογράφιση του οίκου Tommy Hilfiger.

«Μαύρο πέπλο» σκεπάζει τον χώρο της μόδας: «Ξέρω ότι θα συναντηθούμε» λένε για τον θάνατο  27χρονου διάσημου μοντέλου

Θρήνος στα social media για τον θάνατο του μοντέλου Jeremy Ruehlemann

«Δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά το να χάσεις έναν φίλο που ήταν τόσο όμορφη ψυχή είναι πολύ δύσκολο», έγραψε ο σχεδιαστής μόδας Christian Siriano, συνοδεύοντάς την από μία σειρά φωτογραφιών θέλοντας να τιμήσει το διάσημο μοντέλο. «Αυτό είναι για τον Jeremy, τον πιο όμορφο άνδρα που έδωσε τόση αγάπη σε όλους όσους γνώρισε. Με ενέπνευσε και θα τον αγαπώ για πάντα».

«Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του που έχασαν κάποιον τόσο ξεχωριστό. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να τον αγκαλιάσω. Καλά ξεκούραση J σε αγαπάμε όλοι πολύ! Στείλτε αγάπη στην οικογένειά του σήμερα παρακαλώ», είπε κλείνοντας.

Ενώ ο αδερφός του Hilfiger, Andy Hilfiger, έγραψε «Λυπάμαι», μαζί με ένα emoji με χέρια που σχηματίζουν προσευχή.

«Σε αυτόν τον κλάδο συναντάς πολλούς ανθρώπους, αλλά ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που ακόμα κι αν τον συναντούσες μια φορά θα είχε ένα κομμάτι της καρδιάς σου για πάντα. Η ομάδα μου και εγώ σε αγαπάμε και αγαπάμε τον χρόνο που περάσαμε δουλεύοντας μαζί του. Πραγματικός φίλος, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα. RIP Jeremy», έγραψε.