Με εκμεταλλεύθηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης: Η Ιωάννα Τούνη επανέρχεται και κατηγορεί τον Κατμερτζόγλου

Ιωάννα Τούνη: Μιλάει ανοιχτά για το ροζ βίντεο και τον θύτη

Σάλος έχει ξεσπάσει από την στιγμή που η Ιωάννα Ιούνη δημοσίευσε το όνομα του ανθρώπου που δημοσίευσε το ροζ βίντεο της. Η ίδια λέει ότι ο Μάκης Κατμερτζόγλου επιδιώκει να εμφανιστεί από θύτης, θύμα, και εξηγεί γιατί εδώ και πέντε χρόνια δεν είχε αποκαλύψει το όνομά του για την υπόθεση της διαρροής του «ροζ» βίντεο.

Συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεσή της με τον Μάκη Κατμερτζόγλου, μετά την ανακοίνωση που έκανε η ίδια το περασμένο Σάββατο, γνωστοποιώντας ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που «διέρρευσε» το «ροζ» βίντεό της, έδωσε σήμερα η Ιωάννα Τούνη.

Ο ίδιος κατηγορεί την Ιωάννα Ιούνη για συκοφαντική δυσφήμιση

Μεταξύ άλλων, στα νέα stories που ανέβασε απόψε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ιωάννα Τούνη λέει ότι ο Μάκης Κατμερτζόγλου την εκμεταλλεύθηκε και έκαναν σεξ, ενώ εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, ενώ ο ίδιος γνώριζε ότι το περιστατικό με τη σεξουαλική τους συνεύρεση βιντεοσκοπούσε φίλος του, εν αγνοία της ίδιας.

Η Τούνη στα νέα stories της λέει ότι αυτό που την κράτησε τόσα χρόνια και δεν αποκάλυψε το όνομα του Κατμερτζόγλου, ήταν ο φόβος, καθώς όσοι είδαν τις φωτογραφίες της, όπου ήταν λιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του Range Rover, την χαρακτήρισαν «βίζιτα και πορνοστάρ».

Η ίδια αναφέρεται στην οικονομική επιφάνεια του Κατμερτζόγλου και λέει ότι με τα λεφτά του πατέρα του επιχειρεί να εμφανιστεί από θύτης, θύμα.

Η Ιωάννα Ιούνη πήρε θέση μετά την παραπληροφόρηση για το ροζ βίντεο της

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή influencer, μετά τα σχόλια στο Διαδίκτυο που ενέπλεκαν τον Δημήτρη Φιντιρίκο στην υπόθεση του βίντεο με προσωπικές της στιγμές, παρενέβη προχθες, ξεκαθάρισε πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε καμία εμπλοκή στη δική της περίπτωση εκδικητικής πορνογραφίας και αναφέρθηκε ονομαστικά στον άνθρωπο που, σύμφωνα με την ίδια, ανέβασε στο διαδίκτυο το «ροζ» βίντεο, πριν από πέντε χρόνια.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο και θλιβερό όλο αυτό, μου ζητάτε να πάρω θέση σε όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω. Και μέσα σε όλο αυτό, το όνομά μου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά αυτό που γράφτηκε είναι ότι το άτομο που διέρρευσε το δικό μου revenger porn βίντεο ήταν με τα άτομα τα οποία έκαναν αυτά στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει όμως. Αυτός που διέρρευσε το βίντεό μου δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια, γιατί φοβόμουν ότι, αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο, χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και να βρεθώ εγώ φυλακή, αντί γι’ αυτόν. Μακάρι από καρδιάς να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη» τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

Τούνη – Κατμερτζόγλου: Στα δικαστήρια για το ροζ βίντεο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Μάκης Κατμερτζόγλου αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στη διαρροή του βίντεο, κάνοντας λόγο για αναίτια επίθεση και τονίζοντας ότι υπήρξε και εκείνος θύμα, καθώς έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram:«Το όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο Ίντερνετ και όλα τα social media, καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο, άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην Αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλει και η Τούνη. Συνεπώς, δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη, αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

«Έχω υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» τόνιζε ακόμη ο Κατμερτζόγλου.

Related posts

Ντέμη Γεωργίου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της – Η συγκινητική της επιθυμία

Είπε μόνο μία λέξη πριν ξεψυχήσει: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Ντέμης Γεωργίου, έτσι ειδοποίησε για τον θάνατό της

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου