Με φουσκωμένη την κοιλιά η Αθηνά Ωνάση: Μητέρα για πρώτη φόρα η χρυσή κληρονόμος;

by Εύα Ζαχαριάδη

Αθηνά Ωνάση: Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η χρυσή κληρονόμος

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει ξαναβρεί την ευτυχία στο πλέυρό του Αλμπέρτο Ζόρζι. Ωστόσο τα ξένα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά πως η χρυσή κληρονόμος είναι έγκυος.

Με φουσκωμένη την κοιλιά η Αθηνά Ωνάση: Μητέρα για πρώτη φόρα η χρυσή κληρονόμος;

Αυτή η ερώτηση κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο στους κύκλους των δισεκατομμυριούχων και της αριστοκρατίας, αλλά και σε πολλά σάιτ της Αμερικής που θέλουν την χρυσή κληρονόμο να κρύβεται τον τελευταίο καιρό για να μην φανούν τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, «συνυπεύθυνος» για το γεγονός είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι, ένας άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Με φουσκωμένη την κοιλιά η Αθηνά Ωνάση: Μητέρα για πρώτη φόρα η χρυσή κληρονόμος;

Αθηνά Ωνάση: Οι προετοιμασίες για γάμο

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η χρυσή κληρονόμος για πρώτη φορά δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Στα εν λόγω δημοσιεύματα, μάλιστα, ανέφεραν προ διμήνου πως είναι τεσσάρων μηνών. Αν αυτό ισχύει, σήμερα θα είναι έξι μηνών έγκυος, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι μακριά από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της, αυτή δηλαδή, όπου θα γίνει μανούλα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo