Με φουσκωμένη την κοιλιά η Αθηνά Ωνάση: Μητέρα για πρώτη φόρα η χρυσή κληρονόμος;

Αθηνά Ωνάση: Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η χρυσή κληρονόμος

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει ξαναβρεί την ευτυχία στο πλέυρό του Αλμπέρτο Ζόρζι. Ωστόσο τα ξένα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά πως η χρυσή κληρονόμος είναι έγκυος.

Αυτή η ερώτηση κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο στους κύκλους των δισεκατομμυριούχων και της αριστοκρατίας, αλλά και σε πολλά σάιτ της Αμερικής που θέλουν την χρυσή κληρονόμο να κρύβεται τον τελευταίο καιρό για να μην φανούν τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, «συνυπεύθυνος» για το γεγονός είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι, ένας άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Αθηνά Ωνάση: Οι προετοιμασίες για γάμο

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η χρυσή κληρονόμος για πρώτη φορά δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Στα εν λόγω δημοσιεύματα, μάλιστα, ανέφεραν προ διμήνου πως είναι τεσσάρων μηνών. Αν αυτό ισχύει, σήμερα θα είναι έξι μηνών έγκυος, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι μακριά από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της, αυτή δηλαδή, όπου θα γίνει μανούλα.

Related posts

Η αντιπάθεια της Ωνάση για οτιδήποτε ελληνικό: Πούλησε τα πάντα και η συγκλονιστική μαρτυρία από Έλληνα συνεργάτη της

Έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω της: Απομονωμένη στην Ολλανδία η Αθηνά Ωνάση και η πολυτελής βίλα που μένει

Η θλιμμένη και αδυνατισμένη κληρονόμος: Η Αθηνά Ωνάση σε άσχημη κατάσταση, ανησυχία για την υγεία της

Σκόρπισε τα εκατομμύρια του παππού της: Η απομόνωση και η εξαφάνιση της Αθηνάς Ωνάση

Μία «διαδρομή» στο «παλάτι» της Αθηνάς Ωνάση: Το εσωτερικό του σπιτιού της χρυσής κληρονόμου που κοστίζει 14 εκατομμύρια δολάρια

«Κάθε φορά που της μιλούσα για τον Αλβάρο άκουγα ένα ωχ»: Το άγνωστο δράμα της Αθηνάς Ωνάση πριν από το διαζύγιο

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Αθηνά Ωνάση: Έτοιμη για να γίνει μητέρα και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αλμπέρτο Ζόρζι

Στα 15.000.000 κοστολογείται η πολυτελής βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση: Στο Λαγονήσι η απίθανη οικία του Έλληνα κροίσσου

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε το δαιμόνιο του παππού της και «εκτοξεύει» την περιουσία της με αυτό τον τρόπο