Με γκρίζα μαλλιά, 49 ετών και μια κούκλα: Η Ρέα Τουτουνζή 29 χρόνια μετά τη νίκη στα καλλιστεία άλλαξε ζωή

by Newsroom i-diakopes.gr
Με γκρίζα μαλλιά, 49 ετών και μια κούκλα: Η Ρέα Τουτουνζή 29 χρόνια μετά τη νίκη στα καλλιστεία άλλαξε ζωή

Ρέα Τουτουνζή: Το είδωλο των 90s σήμερα είναι στα καλύτερα της

Η Ρέα Τουτουνζή, μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και είδωλο ομορφιάς των 90s στον χώρο της μόδας, σήμερα κάνει μια άλλη ζωή και έχει αλλάξει την εικόνα της.

Η απόφασή της να αφήσει το modeling ήταν απόλυτα συνειδητή.

«Έκανα τον κύκλο μου σε αυτό, έζησα τη λάμψη, τη δόξα, πήρα καλά χρήματα, δούλεψα σκληρά και κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αποσυρθώ και να δώσω χώρο στο «νέο αίμα». Πρέπει να ξέρει κανείς τη στιγμή που οφείλει να ρίξει αυλαία και να δοκιμαστεί σε καινούργια νερά», είχε δηλώσει η ίδια πριν χρόνια.

Μιλώντας για τη σχέση της με την υποκριτική η Σταρ Ελλάς 1994 δήλωσε πως ενώ είναι μια ιδιότητα που ενώ η ίδια αποδέχεται, δεν δηλώνει ποτέ ηθοποιός, καθώς όπως εξήγησε: «Σέβομαι τους ανθρώπους που σπούδασαν, γιατί εγώ δεν έχω σπουδάσει. Και επειδή στην Ελλάδα ισχύει το «ό,τι δηλώνεις είσαι», δεν θέλω να είμαι σε αυτή τη γκάμα ανθρώπων και έχω έναν σεβασμό προς τους ανθρώπους και τους ηθοποιούς αλλά και τη δουλειά αυτή».

Η 49χρονη έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια και είναι μια από τις γυναίκες που έχουν αγκαλιάσει τον εαυτό τους και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική τους ομορφιά.

Το μοντέλο δεν δίστασε ποτέ να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, αρκετά πρωτοποριακές για την τότε εποχή. Η Τουτουνζή λάνσαρε το αντρικό κούρεμα και κατάφερε να το κάνει το signature look της, υποστηρίζοντάς το όπως καμία άλλη.

Ακομπλεξάριστη και απόλυτα συνειδητοποιημένη η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ένα pixie cut κούρεμα, αφήνοντας άβαφτες τις γκρίζες τρίχες της, εμπνέοντας έτσι κάθε γυναίκα που θέλει να αφήσει φυσικά τα μαλλιά της.