Με κοντό μαλλί και πιο ερωτευμένη από ποτέ: H μεγάλη αλλαγή της Μαρτίνας 3 χρόνια μετά το GNTM

Μαρτίνα GNTM: Έγινε μανούλα και είναι τρισευτυχισμένη

Η Μαρτίνα Χαφιτσούκ σήμερα είναι 26 χρονών, έγινε μανούλα και δεν θυμίζει σε τίποτα το αντιδραστικό κορίτσι του GNTM. Με κοντό μαλλί και πιο ερωτευμένη από ποτέ είναι άλλος άνθρωπος.

Tρία χρόνια πέρασαν από τη συμμετοχή της στο GNTM του 2019 και η Μαρτίνα, το 23χρονο τότε μοντέλο, δεν έχει ξεχαστεί από το κοινό, όχι τόσο για τις επιδόσεις της στον χώρο της μόδας όσο για τα πολλά viral videos που μας είχε δώσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι μόδας του Star.

Το μοντέλο με τα περίφημα βίντεο με το φίδι και τις αντιδράσεις της αλλά και τη φωτογράφιση στην παραλία στην οποία είχε δηλώσει ότι «χτύπησα το αι#0ιο μου προσπαθώντας να κρατηθώ από το ξύλο με τα μπούτια μου», βρίσκεται σε τελείως διαφορετική φάση της ζωής της τρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM.

Η Μαρτίνα, στα 26 πλέον, παντρεμένη με τον ίδιο άνθρωπο που διατηρούσε σχέση προσωπική και επαγγελματική στη εταιρεία ρούχων τους, έχει αλλάξει προτεραιότητες. Σε αυτό συνέβαλε και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού πριν λίγο καιρό.

Μαρτίνα GNTM: Πως είναι σήμερα το μοντέλο

Related posts

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες

Είναι οριστικό: Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου