Με λυγμούς στις τουαλέτες η Μαρία Ηλιάκη: «Κατέρρευσε» όταν έμαθε για τη μήνυση εναντίον της

Μαρία Ηλιάκη: Η αποκάλυψη του πρώην συνεργάτης της

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, κλήθηκε να σχολιάσει την συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη στο Marie Claire και αποκάλυψε μια συγκλονιστική στιγμή της πρώην παρουσιάστριας.

Ο τηλεπαρουσιαστής, μεταξύ άλλων, περιέγραψε την αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκης, όταν πληροφορήθηκε τη μήνυση που είχε γίνει σε βάρος της από τον πρώην σύζυγο της Έλενας Χριστοπούλου, Πάνο Καλλίτση.

«Κάναμε σύσκεψη, ήμασταν όλοι μαζί, χτυπάει το τηλέφωνό της, αποχωρεί από τη σύσκεψη και λείπει αρκετή ώρα. Φεύγει και η Κατερίνα Καραβάτου η οποία μετά από δυο λεπτά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “έλα γρήγορα στις τουαλέτες”. Ήταν η Μαρία με λυγμούς. Δεν την έχω ξαναδεί ποτέ έτσι. Έκλαιγε, χτυπιόταν. Προσπαθεί η Κατερίνα να τη συνεφέρει βάζοντάς της νερό.

Την πιάνω, την πηγαίνω σε μια κενή αίθουσα συσκέψεων προσπαθώντας να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν θα το ξεχάσω, η Μαρία σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φώναζε και έλεγε: “Μα τι να κάνω; Εγώ πήγα να πω μόνο την αλήθεια. Αυτά που έχω ζήσει, αυτά που ξέρω».

Φυσικά αναφερόταν στη δικαστική διαμάχη του Καλλίτση με τη Χριστοπούλου. Μόλις είχε ενημερωθεί ότι είχε γίνει μήνυση από τον δικηγόρο του Πάνου Καλλίτση προς εκείνη και τις υπόλοιπες κυρίες που είχαν καταθέσει υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου, για ψευδή καταμήνυση.

Μαρία Ηλιάκη: Η δήλωση του Στέφανου Κωνσταντινίδη

«Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι, από τη στιγμή που στην άλλη πλευρά υπάρχει ένας καλός δικηγόρος είθισται να λειτουργείς κατ’ αυτόν τον τρόπο», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Τέλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε:

«Μου είπε ότι δεν θα αναμειχθεί ξανά σε καμία υπόθεση στο μέλλον για κανέναν φίλο ή γνωστό, δεν μπορεί να περάσει ξανά όλη αυτή την ψυχοφθόρα κατάσταση».

Related posts

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή

Ίσως η ωραιότερη 40άρα της Ελλάδας: Η Ελένη Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι και οι κοιλιακοί της που «κόβουν» την ανάσα