Με μελανιασμένο μάτι η Μαρία Ηλιάκη: «Δεν μεγαλώνω παιδί» λέει για το περιστατικό που συνέβη με την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε το βίντεο και την εικόνα της παρουσιάστριας

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, κατοικούν στην Ελλάδα και μεγαλώνουν την μονάκριβη κόρη τους. Μάλιστα οι δυο τους ετοιμάζονται για το γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση τον Φεβρουάριο, ενώ ο πατέρας της κόρης της Κατερίνας, άφησε την Ελβετία όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια και άνοιξε το δικό του γυναικολογικό ιατρείο στο Μαρούσι.

H Μαρία Ηλιάκη η οποία αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την προσωπική της ζωή μέσα από τα social media, τον τελευταίο καιρό είχε μια αποχή από αυτά.

Και θέλησε να μας αποκαλύψει τον λόγο που απείχε, έτσι η Μαρία Ηλιάκη με μελανιασμένο μάτι με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας εξήγησε…

Η κόρη της Κατερίνα, σε μια αυθόρμητη κίνηση αγάπης, την χτύπησε στο μάτι της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο και το αντιμετώπισε όπως ήταν λογικό με αρκετή δόση χιούμορ.

«Εγώ δεν μεγαλώνω παιδί, μάλλον τον Ρόκυ Μπαλμπόα μεγαλώνω. Από την πολλή την αγάπη της η Κατερινούλας μού έριξε μια κουτουλιά, είμαι έτσι 8 μέρες. Γι’ αυτό δεν εμφανιζόμουν όλες αυτές τις μέρες γιατί ήμουν… μαύρη. Ήταν πολύ ευαίσθητο το σημείο και με παράκουτούλησε. Περαστικά μου», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη στο instagram.

Με μελανιασμένο μάτι η Μαρία Ηλιάκη: «Δεν μεγαλώνω παιδί» λέει για το περιστατικό που συνέβη με την κόρη της

Δείτε το βίντεο με τη Μαρία Ηλιάκη και το μελανιασμένο της μάτι

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo