Μεγάλο μπράβο: 44χρονη εργαζόμενη μητέρα δυο παιδιών πέρασε στο Πανεπιστήμιο

by Τόνια Τζαφέρη
Μεγάλο μπράβο: 44χρονη εργαζόμενη μητέρα δυο παιδιών πέρασε στο Πανεπιστήμιο

44χρονη: Δεν εγκατέλειψε ποτέ τα όνειρα της και έκανε τα όνειρα της πραγματικότητα

Πολλά μπράβο αξίζουν στην 44χρονη μητέρα η οποία κατάφερε να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα παρά τις δυσκολίες και τις υποχρεώσεις της.

Η Κλεοπάτρα Δ. Καραθάνου, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, εργαζόμενη και μητέρα 2 παιδιών ¨κυνήγησε¨ το όνειρό της και στα 44 χρόνια της έδωσε φέτος πανελλαδικές και πέρασε.

Εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών «κυνήγησε» το όνειρό της και στα 44 χρόνια της

Η Κλεοπάτρα Δ. Καραθάνου, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών «κυνήγησε» το όνειρό της και στα 44 χρόνια της έδωσε φέτος πανελλαδικές και πέρασε στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, δικαιώνοντας τις θυσίες και τις προσπάθειές της!

Μεγάλο μπράβο: 44χρονη εργαζόμενη μητέρα δυο παιδιών πέρασε στο Πανεπιστήμιο

«Δεν είχα σκοπό να δώσω ξανά εξετάσεις και να περάσω στο πανεπιστήμιο, όμως οι δικοί μου άνθρωποι επέμεναν ότι έπρεπε να προσπαθήσω και κάπως έτσι τα κατάφερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως και στην οικογένειά μου, στον άντρα μου, στα παιδιά μου, που με στήριξαν! Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους», λέει η Κλεοπάτρα Δ. Καραθάνου, η οποία διαμένει στην Αθήνα.

«Ήταν η δεύτερη χρονιά που έδινα εξετάσεις αφού πέρυσι έδωσα μαζί με την κόρη μου Άννα για να της συμπαρασταθώ! Όμως δε πέρασα για ελάχιστα μόρια… Η κόρη μου, η οποία σπουδάζει οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με παρότρυνε να ξαναπροσπαθήσω…

Τι δήλωσε η 44χρονη μητέρα για την επιτυχία της

 Εργαζόμουν κιόλας, ξύπναγα πολύ πρωί για δουλειά σε κατάστημα εστίασης και όταν γύριζα με περίμεναν η φροντίδα του σπιτιού, το μικρότερο παιδί μου και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις. Και τελικά τα κατάφερα!»

Με την ανακοίνωση των βάσεων η Κλεοπάτρα Δ. Καραθάνου έμαθε γεμάτη αγωνία, ότι οι κόποι της δικαιώθηκαν, αφού πέτυχε την εισαγωγή της στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, στην Μυτιλήνη.

Μεγάλο μπράβο: 44χρονη εργαζόμενη μητέρα δυο παιδιών πέρασε στο Πανεπιστήμιο

Όσο για το ποια συναισθήματα νιώθει η ίδια απαντά:

Μεγάλη ικανοποίηση γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Είχα απομακρυνθεί από όλους για να τα καταφέρω να συνδυάσω δουλειά, παιδιά, σπίτι και διάβασμα… Το τελευταίο τετράμηνο κοιμόμουν μόνο 4 ώρες την ημέρα… Για να καταλάβεις, έχω να δω τους δικούς μου στα Καλύβια, σχεδόν ένα χρόνο… Τελικά νομίζω ότι για να πετύχεις κάτι, πρέπει να θυσιάσεις κάτι άλλο για να φτάσεις στον στόχο σου.

Η ανάρτηση της κόρης της 44χρονης μητέρας

«Συγχαρητήρια στην μανούλα μου, που παρά τις όποιες δυσκολίες τα κατάφερε με πολύ προσπάθεια και πείσμα… Καλή σταδιοδρομία, είμαι υπερήφανη!»

Μεγάλο μπράβο: 44χρονη εργαζόμενη μητέρα δυο παιδιών πέρασε στο Πανεπιστήμιο

Επίσης ο σύζυγός της Ηλία Λαμπρόπουλος, γεμάτος χαρά αναφέρει σχετικά: «Ερχόσουν στις 5 από την δουλειά σου και από της 6 απόγευμα, κάθε μέρα, ετοίμαζες φαγητά, διάβαζες μέχρι της δύο το βράδυ και ας ξυπνούσες πάλι την επόμενη μέρα, στις 05.30 κάθε πρωί, για να προλάβεις το λεωφορείο και να πας στην δουλειά σου… Και αυτό επί ένα χρόνο! Όμως τα κατάφερες στα 44 σου και μπήκες πανεπιστήμιο!!! Συγχαρητήρια γυναίκα μου, είσαι άξια και καμαρώνουμε για σένα! Αποτελείς πρότυπο για όλους μας… Σε αγαπάμε!»

Προτεινόμενα