Μεγαλώνει η οικογένεια Μητσοτάκη: Τριπλή χαρά με δύο γάμους και μία βάφτιση

Μεγαλώνει η οικογένεια Μητσοτάκη: Τα ευτυχή γεγονότα για φέτος το καλοκαίρι

Δύο γάμοι και μια βάφτιση πρόκειται να συμβούν αυτό το καλοκαίρι στο περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου. Τα ευτυχή γεγονότα αφορούν την οικογένεια και το στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πένυς Αβραμίδη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το πρώτο ευτυχές γεγονός αφορά στον γάμο της Κύρας Κάπη, της διευθύντριας επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, αναπληρωτή διευθυντή στο γραφείο Τύπου, Χρήστο Ζωγράφο.

Η αποκάλυψη του μεταξύ τους ειδυλλίου έγινε πριν από έναν χρόνο, τον Ιούνιο του 2021, όταν η κ. Κάπη με μία τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον συνεργάτη του πρωθυπουργού. Οι δυο τους παρά τον φόρτο εργασίας και την έντονη καθημερινότητά τους, από πολύ νωρίς ήρθαν κοντά και μετά από τρία χρόνια οι επιτελείς του Μαξίμου θα φάνε κουφέτα από τον γάμο τους.

Μεγαλώνει η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και με μια βάφτιση

Ωστόσο, ο γάμος της Κύρας Κάπη και του Χρήστου Ζωγράφου δεν είναι το μοναδικό ευτυχές γεγονός στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Νωρίτερα, εις γάμου κοινωνία θα έρθει η Μαρίκα Δημητριάδου, κόρη της Κατερίνας Μητσοτάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην Τζια.

Το «παρών» θα δώσουν τότε αρκετά μέλη της οικογένειας στην ευτυχισμένη στιγμή της εγγονής του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η Μαρίκα Δημητριάδου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά, καθώς το 2007 στον Προφήτη Ηλία Χανίων είχε παντρευτεί τον Γιώργο Καβέτσο, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Μετά τους δύο γάμους, προστίθεται και μία βάφτιση, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας. Έναν χρόνο μετά τη βάφτιση της εγγονής της αδελφής του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρας, στην Τήνο, ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν, Νικολά, βαφτίζει το παιδί του με νονά την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.

Related posts

Τραγικό τέλος για 21χρονη

Survivor 2024: Φουλ ερωτευμένοι Φάνης Μπολέτσης και Χρύσα Χατζηγεωργίου – Η πρώτη εμφάνισή τους ως ζευγάρι

«Το όνειρο όλων των αντρών»: Η Κατερίνα Καινούργιου με μπικίνι, στα 37 της, είναι μια αγαλματένια οπτασία