Μεγαλώσαμε με την ατάκα του: Πολύ άσχημα νέα για τον θρυλικό κύριο Αυγολέμονο

by Τόνια Τζαφέρη

Άσχημα νέα: Τι συνέβη με την προσωπικότητα του Διαδικτύου

Δυστυχώς μια γνωστή προσωπικότητα του διαδίκτυο που χάρισε πολλές στιγμές γέλιου, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Έγινε γνωστός από ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Άκου να δεις» του Χρήστου Φερεντίνου, η οποία προβαλλόταν στα μέσα του ’90 στον ΣΚΑΪ και επανήρθε στη δημοσιότητα την εποχή της διάδοσης των social media και του Youtube. Ο «κύριος Αυγολέμονος» ή κύριος Κώστας όπως ονομάζεται στην πραγματικότητα έγινε viral και οι ατάκες του έμειναν στη διαδικτυακή ιστορία.

Ποιος είναι ο “κύριος αυγολέμονο” και γιατί υπάρχουν δυσάρεστα νέα

Γνωστός από τις παρεμβάσεις του σε ραδιοφωνικές εκπομπές με ανοιχτές γραμμές για την επικοινωνία των ακροατών, επέδειξε πολλές φορές τη φιλοσοφία του μέσα σε αυτά τα χρόνια, για θέματα που αφορούσαν τη ζωή, τον εθισμό στον τζόγο, τη σχέση των ανδρών με τις γυναίκες αλλά και θέματα πολιτικής και καθημερινότητας.

Σε χθεσινή του ανάρτηση ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας ανέβασε μία φωτογραφία του παρέα με τον «κύριο Αυγολέμονο» από την πρόσφατη συνύπαρξή τους σε μεζεδοπωλείο. Τη φωτογραφία συνόδευε μία λεζάντα που ανησύχησε του φίλους του λαϊκού φιλόσοφου:

«Ο ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟΣ Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ», έγραψε ο Δημήτρης Μαχαίρας με τα σχόλια να γεμίζουν από ευχές για ανάρρωση στον αγαπημένο κύριο Κώστα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν