Μεγάλωσαν και πέρασαν στο ύψος τη Μενεγάκη: Οι κούκλες κόρες της Ελένης, η Λάουρα και η Βαλέρια Λάτσιου είναι ολόκληρες δεσποινίδες

by Εύα Ζαχαριάδη
Μεγάλωσαν και πέρασαν στο ύψος τη Μενεγάκη: Οι κούκλες κόρες της Ελένης, η Λάουρα και η Βαλέρια Λάτσιου είναι ολόκληρες δεσποινίδες

Ελένη Μενεγάκη: Πίσω στην Αθήνα η παρουσιάστρια μετά τις διακοπές στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην βάση της, στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για την νέα της εκπομπή για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο στο Instagram από την επιστροφή στο γραφείο, μιας και η εκπομπή της αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η Ελένη Μενεγάκη όλο αυτό το διάστημα χαλάρωνε δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα στην όμορφη Άνδρο.

Βέβαια, έκανε και ένα tour στα ελληνικά νησιά ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνούσε μέσα από διάφορες αναρτήσεις στα social media.

Σε μία από αυτές η παρουσιάστρια μοιράστηκε οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, όπου φαίνεται πιο χαλαρή και ευτυχισμένη από ποτέ.

Στα στιγμιότυπα που ανήρτησε στα social media είδαμε με τις κούκλες κόρες της – Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα – τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο αλλά και τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Ελένη Μενεγάκη: Η γλυκιά φωτογραφία με την Λάουρα και την Βαλέρια

«Διακοπές είναι… οπουδήποτε με την οικογένεια μου, τα βιβλία μ