Μεγάλωσε και έχει μείνει μισός: Αγνώριστος ο μικρός Μπαλαφούτης από την «Πολυκατοικία», 11 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Πολυκατοικία: Ο Πέτρος Μπαλαφούτης 11 χρόνια μετά είναι αγνώριστος

Μια από τις σειρές που έκαναν πάταγο ήταν η Πολυκατοικία. Με το πρωτότυπο σενάριο και τους επιτυχημένους ηθοποιούς μας έχει μείνει αξέχαστη αυτή η σειρά που μέχρι και σήμερα παίζεται σε επανάληψη.

Η «Πολυκατοικία» ήταν μια από τις σειρές που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές του MEGA τις σεζόν 2008-2011 καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν άκρως ικανοποιητικά. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι μας “κέντρισαν” το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να ψάξουμε πού βρίσκονται σήμερα.

Ο λόγος για τον “Πέτρο Μπαλαφούτη” ο οποίος ήταν γιος του διαχειριστή της πολυκατοικίας, Θανάση Μπαλαφούτη, τον οποίο ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο Γιώργος Λιάτης είναι ο ηθοποιός που υποδήθηκε τον μικρό έφηβο τότε. Πλέον είναι 27 ετών και δεν θυμίζει τίποτα το πώς ήταν τότε.

Πολυκατοικία: Έτσι είναι σήμερα ο Πέτρος Μπαλαφούτης

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο ίδιος κατάφερε να χάσει 50 ολόκληρα κιλά ενώ από την άλλη σπούδασε και στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ενώ πλέον άφησε την υποκριτική για τον αθλητισμό. 

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε