Μεγάλωσε ο γιος του Νίκου Καρβέλα: Ακολουθεί τον δρόμο του μπαμπά του, είναι ίδιος ο αδερφός του Αντρέας

Νίκος Καρβέλας: Ο γιος του μεγάλωσε και έχει πάρει το μουσικό ταλέντο

Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου αρχίζει και μεγαλώνει όπως μας έδειξε ο μουσικός. Μάλιστα έχει τάση προς τη μουσική όπως και ο μπαμπάς του.

Ο μικρούλης τον επόμενο μήνα γίνεται ενός έτους και ήδη έχει δείξει ενδιαφέρον για τη μουσική όπου ο διάσημος πατέρας του έχει χαρίσει πολύ όμορφες συνθέσεις.

Η Έλενα Φερεντίνου, περήφανη μαμά του, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγμίοτυπο του γιου της την ώρα που κάνει τα πρώτα του βήματα και πάει κατευθείαν στο πιάνο όπου περνάει πολύ χρόνο ο Νίκος Καρβέλας.

Μάλιστα ο μπόμπιρας δεν χρησιμοποίησε μόνο το πιάνο για να πιαστεί αλλά πάτησε και μερικά πλήκτρα, προφανώς θέλοντας να μιμηθεί τον Νίκο Καρβέλα που βλέπει συχνά εκεί να συνθέτει.

Η Έλενα Φερεντίνου, με αφορμή τη δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο, θέλησε να εκφράσει και τις ανησυχίες για το μέλλον του γιου της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Κοιτάζω τον γιο μου να κρατιέται από το πιάνο προσπαθώντας να παίξει και να κάνει τα πρώτα του βήματα. Αντί να χαίρομαι όμως, αισθάνομαι ενοχές, φόβο και αναρωτιέμαι. Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί. Σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί. Πώς θα προχωρήσουν αυτά τα παιδιά στη ζωή τους.
Ποιοι ‘’άνθρωποι’’-λαμόγια κρατάνε την τύχη αυτών των παιδιών στα χέρια τους; Με ποια δημοκρατία; Με ποια θρησκεία; Με ποιο νόμο;
Γι’ αυτά τα παιδιά που κάνουν σήμερα τα πρώτα τους βήματα, ονειρεύομαι έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που δεν θα έχει χώρο η σαπίλα και που κανείς δεν θα διανοηθεί ούτε καν να σκεφτεί να παρανομήσει. Γιατί πολύ απλά θα υπάρχει αυτός ο ΝΟΜΟΣ χωρίς τα ‘’παραθυράκια’’ του που δεν θα το επιτρέπει».

Δείτε τον γ του Νίκου Καρβέλα

Related posts

Ακυρώνεται ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη – Τι συνέβη

Άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις – Προετοιμάζονται όλοι για το στερνό αντίο

“Σκουπιδοσακούλα”: Χαμός στο διαδίκτυο με τη Μαρίνα Σάττι και το φόρεμα που δίχασε