Μελαχρινή κούκλα και μητέρα 2 παιδιών: Αυτή είναι η σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μοιάζει με μοντέλο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία

Ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Ελλάδας είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο επιχειρηματίας κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή όμως κατα καιρούς μοιράζεται στιγμιότυπα από την οικογένεια του στα social media. Πάμε να μάθουμε πρώτα λίγα πράγματα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1974 και είναι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους.

Συγκεκριμένα, είναι Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ και παράλληλα κάτοχος του 50% της εταιρείας SUPERFOODS Α.Ε.

Η δραστηριοποίηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο χώρο του φαρμάκου ξεκίνησε το 1924 από το φαρμακείο της οδού Πειραιώς. Το καθοριστικό βήμα έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος το 1960, με την ίδρυση της εταιρείας ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ, η οποία το 1971 έγινε ανώνυμη εταιρεία και μετονομάστηκε σε ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Από την πλευρά του πατέρα του, κατάγεται από τη Σελλασία Λακωνίας.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ωστόσο, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μαροσούλη, η οποία, όπως θα δείτε και στη συνέχεια, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη, τη Δέσποινα και ένα γιο, τον Παύλο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα με τα δυο του παιδιά, τα οποία είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της συζύγου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Related posts

Πανελλήνιος θρήνος: Νεκρός ο παντοδύναμος Έλληνας Εφοπλιστής και ευεργέτης της χώρας μας

Μυρτώ της Πάρου: 12 χρόνια από τη φρικτή επίθεση – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της μητέρας της

Το Τζόκερ της ζωής τους: 3 ζώδια θα έχουν όλη την τύχη πάνω τους με τη Σελήνη στους Ιχθύς από 23 ως 25 Ιουλίου