Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να συζώ και να παντρευτώ. Δεν γίνεται να βλέπω συνέχεια τον ίδιο άνθρωπο»

by Τόνια Τζαφέρη

Μέμος Μπεγνής: Οι δηλώσεις του ηθοποιού περί γάμου

Μέμος Μπεγνής: Περί γάμου και σταθερότητας στις σχέσεις του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του. Με τις δηλώσεις του είτε να εκπλήσσουν, είτε να δυσαρεστούν ή ακόμη να κάνουν κάποιους να συμφωνούν απόλυτα μαζί του.

Πιο αναλυτικά δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο γνωστός ηθοποιός της Ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day». Όπου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τη μοναχικότητα. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε και στην «αρρώστια», η οποία υπάρχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του Μπεγνή:

«Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια δουλεύοντας έκανα καβάτζα. Μη φανταστείς, αλλά μπορώ να ζω, όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες. Είμαι πολύ μοναχικός. Δεν μπορώ να συζώ, να παντρευτώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανέφερε αρχικά ο Μπεγνής.

Μέμος Μπεγνής: Οι δηλώσεις του ηθοποιού περί γάμου

«Θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό. Όσο ερωτευμένος κι αν είμαι, κουράζομαι πάρα πολύ. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ. Ντρέπομαι να πάρω γυναίκα να μου καθαρίζει το σπίτι», ανέφερε στη συνέχερια, ο Έλληνας ηθοποιός.

Ο Μέμος Μπεγνής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν αγοράζω ούτε followers ούτε likes στο Ιnstagram, δεν με νοιάζει. Με βρίζουν στα social media όταν δεν τους απαντάω. Φίλε μου, δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω. Υπάρχει πολλή αρρώστια στα social media».

Αναλυτικά το βίντεο με τις δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα