Μετά από 28 χρόνια μαθεύτηκε η αμοιβή: Το ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο ο σκύλος στους Μεν και Δεν

Μεν και Δεν: Η Άννα Κουρή για τον επικό ρόλο στους Μεν και Δεν

Η Άννα Κουρή παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις σειρές που έχει συμμετάσχει αλλά και στην επιτυχία των «Μεν και Δεν».

Η ηθοποιός μίλησε δήλωσε αρχικά για την εμφάνισή της: «Μεγαλώνω, μπορεί να μην είμαι και ίδια, αλλά δεν έχει αλλοιωθεί και πολύ η εξωτερική μου εμφάνιση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέατρο και χαρακτήρισε «απάνθρωπο» να παίζουν οι ηθοποιοί, ενώ προηγουμένως μπορεί να έχουν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο.

«Έπαιξα θέατρο μετά την κηδεία του πατέρα μου, έτρεχαν τα δάκρυα στη σκηνή και γύριζα την πλάτη μου. Μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο, το θεωρώ απάνθρωπο να παίζεις όταν χάνεις τον άνθρωπό σου, δε θα το έκανα σήμερα, θα έλεγα πως δεν αντέχω», τόνισε.

Τόσα έπαιρνε η Τερέζ στους Μεν και Δεν

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ύστερα, στο διάσημο σκυλάκι της σειράς «Μεν και Δεν», την Τερέζ. «Υπήρξε μια περίοδος που δεν είχα σκύλο. Όταν πέθανε και ο γιος της Τερέζ, για δύο χρόνια δεν είχαμε σκύλο, ήταν πολύ βαρύ το πένθος μας. Η Τζόυς Ευείδη έκανε την πρόταση να μπει η Τερέζ στους “Μεν και Δεν”. Η αμοιβή της Τερέζ ήταν ένα κολπάκι για να μου αυξήσουν τον μισθό. Η Τερέζ έπαιρνε 10.000 δραχμές το επεισόδιο», είπε.

Τέλος, για τα νούμερα της τηλεθέασης δήλωσε: «Οι “Μεν και Δεν” έκαναν πάνω από 50% τηλεθέαση, αλλά τότε δεν είχαμε την αίσθηση της επιτυχίας. Στο “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” μας πίεζαν από την παραγωγή και μας έλεγαν ότι τα νούμερα δεν είναι καλά, ενώ κάναμε 25% και 30%, που τώρα είναι καταπληκτικά».

Related posts

Αυτή είναι η Αγία Προστάτιδα Των Καταθλιπτικών Γιορτάζει σήμερα 25 Ιουλίου

«Κλαίει» όλη η Ελλάδα: Πέθανε ο πασίγνωστος και αγαπημένος Έλληνας σκηνοθέτης

Ντέμη Γεωργίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία της