Μετά την Φαμέλη έχει και άλλος σειρά: Μυστικός γάμος για πρωταγωνιστή του «Σασμού» και των «Άγριων Μελισσών»!

by Εύα Ζαχαριάδη
Μετά την Φαμέλη έχει και άλλος σειρά: Μυστικός γάμος για πρωταγωνιστή του «Σασμού» και των «Άγριων Μελισσών»!

Γιώργος Γεροντιδάκης: Χαρές και τρικούβερτο γλέντι για τον ηθοποιό

Διανύουμε καλοκαίρι γάμων και γεννήσεων με πολλούς ηθοποιούς να φέρνουν τα χαρμόσυνα νέα. Ειδικά οι ηθοποιοί από τον Σασμό και τις Άγριες Μέλισσες έχουν πάρει την πρωτιά στους γάμους.

Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, ακούγεται πολύ έντονα πως η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Θανάση Τότσικα, αδελφό του Αποστόλη. Δεν είναι, όμως, η μόνη πρωταγωνίστρια των δύο σειρών που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ένας ακόμη ηθοποιός τους, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, αναμένεται να κάνει το ίδιο.

Μετά την Φαμέλη έχει και άλλος σειρά: Μυστικός γάμος για πρωταγωνιστή του «Σασμού» και των «Άγριων Μελισσών»!

Ο λόγος γίνεται για τον «Μελέτη», τον Γιώργο Γεροντιδάκη, που έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Άσπας Κωνσταντοπούλου. Οι δυο τους προσπαθούν να μην προβάλλουν τη σχέση τους και πολλοί, μάλιστα, έχουν εκπλαγεί από την είδηση πως παντρεύονται, καθώς δε γνώριζαν το παραμικρό.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Έτοιμος για γάμο ο «Μελέτης»

Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να τους συγχαρούν, αν και ο Γεροντιδάκης επεσήμανε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε δημόσια τοποθέτηση. Ο σεμνός και αθόρυβος ηθοποιός που έχει λατρευτεί από τον κόσμο για την εκπληκτική υποκριτική του ικανότητα, όμως, φαίνεται πως θα κάνει τους συντελεστές των δύο σειρών σύντομα… να φάνε κουφέτα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα παρασκήνια των «Άγριων Μελισσών», με την Άσπα μάλιστα να αναλαμβάνει την ιδιαίτερη εμφάνισή του με το eyepatch, που είχαμε συνηθίσει την τελευταία διετία στο ρόλο του Μελέτη. Η ίδια, άλλωστε, επιμελήθηκε κάθε είδους… μεταμόρφωση, που εντυπωσίασε στη σειρά του ΑΝΤ1.

Παρά τις διαψεύσεις τους, λοιπόν, ετοιμάζουν τα στέφανα που θα φορέσουν. Αυτό πρόκειται να συμβεί άμεσα, καθώς ο ηθοποιός δε θέλει άλλες υποχρεώσεις παράλληλα με τα γυρίσματα του «Σασμού», «σφραγίζοντας» έτσι τον έρωτά του και μένοντας απόλυτα προσηλωμένος για ένα δεύτερο κύκλο, που θα συναρπάσσει.

Προτεινόμενα