Μεταμορφώστε τα χέρια και το στήθος σας σε μόλις 20 μέρες κάνοντας αυτές τις 10 απλές ασκήσεις

Ασκήσεις ενδυνάμωσης: 10 απλές ασκήσεις που θα αλλάζουν τα χέρια αι το στήθος σας

Το παρακάτω σετ ασκήσεων ανέπτυξε μία Γαλλίδα αστέρας της τηλεόρασης και συγγραφέας, η Camille Volaire. Έχει αποδειχθεί μάλιστα, , ότι αν τις ακολουθείτε με μια καλή συχνότητα μπορούν να σμιλεύσουν τα γυναικεία χέρια και το μπούστο.

Οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν οπουδήποτε μιας και δεν θα χρειαστείτε ειδικό εξοπλισμό, οπότε απλά κάντε τις ασκήσεις αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης που θα φανερώσουν άμεσα αποτελέσματα

1.

Είναι μία άσκηση προθέρμανσης και βοηθάει να διορθώσουμε την στάση του σώματος.

Σταθείτε όρθιες και γείρτε το κεφάλι προς τα πίσω. Εναλλάσσοντας, τεντώστε τα χέρια σας προς τα πάνω, λες και προσπαθείτε να πιάσετε ένα αστέρι.

2.

Δυναμώνει τον κορμό του σώματος.

Ξαπλώστε μπρούμυτα και βάλτε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Σηκώστε το σώμα και το κεφάλι από το πάτωμα. Να έχετε τους αγκώνες στα πλάγια ενώ σηκώνετε το κεφάλι. Τα πόδια θα πρέπει να είναι ενωμένα.

3.

Αυτή η άσκηση θα δυναμώσει τους μυς του στήθους.

Σταθείτε όρθια με τα πόδια στο άνοιγμα των γοφών. Πάρτε μία μπάλα του τένις, βάλτε την ανάμεσα στις παλάμες σας, στο ύψος του στήθους. Πιέστε τα χέρια σας και μετά χαλαρώστε τα ενώ έχετε τους αγκώνες ίσιους.

4.

Αυτή η άσκηση θα δυναμώσει τους μυς του στήθους.

Σταθείτε όρθια με τα πόδια στο άνοιγμα των γοφών. Πάρτε μία μπάλα του τένις, βάλτε την ανάμεσα στις παλάμες σας, στο ύψος του στήθους. Πιέστε τα χέρια σας και μετά χαλαρώστε τα ενώ έχετε τους αγκώνες ίσιους.

5.

Αυτή η άσκηση θα δυναμώσει τους μυς του στήθους και τις πλάτης

Σταθείτε όρθια και τεντώστε τα χέρια σας, ενώ έχετε τις παλάμες προς τα πάνω. Κρατήστε ένα βαρύ βιβλίο σε κάθε παλάμη, ανοίξτε τα χέρια σας προς τα πλάγια και μετά φέρτε τα μπροστά σας.

Αυτές είναι οι ασκήσεις, που γυμνάζουν τα χέρια και το μπούστο

6.

Αυτή η άσκηση θα τεντώσει τους μυς του στήθους και θα διορθώσει την στάση του σώματος.

Σταθείτε όρθια, με χαλαρούς τους ώμους. Τεντώστε τα χέρια προς τα πλάγια, ενώ έχετε τις παλάμες προς τα κάτω. Φέρτε τις μπροστά σας να επικαλύπτονται. Αλλάξτε σε κάθε επανάληψη το χέρι που είναι από πάνω.

7.

Αυτή η άσκηση είναι για την ενδυνάμωση των μεγάλων και των μικρότερων μυών του στήθους.

Ενώ στέκεστε με ίσιο το σώμα και τα πόδια στο άνοιγμα των γοφών, τεντώστε τα χέρια παράλληλα στο πάτωμα ενώ έχετε τις παλάμες προς τα πάνω. Πηγαίνετε τα χέρια σας προς τα πίσω όσο πιο πολύ γίνεται και μετά πάλι στην αρχική θέση.

8.

Αυτή η άσκηση έχει τα ίδια οφέλη με την προηγούμενη.

Σταθείτε όρθιες με τα πόδια ενωμένα. Πάρτε ένα μαξιλάρι, πιέστε το με τα χέρια σας και μετά χαλαρώστε τα.

9.

Θα δυναμώσει τους υποστηρικτικούς μυς του στήθους

Σταθείτε όρθιες και κρατήστε τα χέρια σας σταυρωμένα μπροστά από το στήθος, με τις παλάμες στους αγκώνες. Προσπαθήστε να σηκώσετε τα χέρια σας, ενώ πιέζετε τους αγκώνες με τις παλάμες για να δημιουργηθεί ένταση.

10.

Αυτή η άσκηση δυναμώνει τους μυς του στήθους και της πλάτης.

Λυγίστε τα χέρια μπροστά σας, ενώ έχετε τους αγκώνες στο ύψος των ώμων. Βάλτε την μία παλάμη πάνω από την άλλη κάτω από το σαγόνι σας. Πιέστε προς τα κάτω με το σαγόνι ενώ ταυτόχρονα πιέζετε με τις παλάμες προς τα πάνω όσο πιο πολύ μπορείτε.

Συχνότητα των ασκήσεων

Θα πρέπει να επαναλαμβάνετε κάθε άσκηση 20 φορές τη μέρα τις πρώτες 10 μέρες και μετά θα μπορείτε να τις μειώσετε στις 10 φορές τη μέρα. Μετά από 20 μέρες, θα μπορείτε να κάνετε 10 επαναλήψεις κάθε άσκησης, 3 φορές την εβδομάδα.

Related posts

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή

Ίσως η ωραιότερη 40άρα της Ελλάδας: Η Ελένη Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι και οι κοιλιακοί της που «κόβουν» την ανάσα

Η τραγική ειρωνεία για το θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Στάθη Χατζηλάμπρου – Πώς έγινε το τροχαίο