«Μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ»: Δύσκολες στιγμές για τη Νίκη Κάρτσωνα, ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της

by Εύα Ζαχαριάδη

Νίκη Κάρτσωνα: Η αφοπλιστική συνέντευξη στην “Ελένη”

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Καλαμάτα, από μικρή έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική ενώ όταν μεγάλωσε την κέρδισε το μόντελινγκ. Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Ελλάδας και ο λόγος είναι για τη Νίκη Κάρτσωνα.

Σήμερα το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Νίκη Κάρτσωνα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια της, την τηλεοπτική απουσία αλλά και τον χαμό του πατέρα της.

«Το επιχειρείν δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά στις μέρες. Είμαι μάνα, σύζυγος και επιχειρηματίας. Αυτή είναι η σωστή σειρά. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 1995 με τα πάνω και τα κάτω μας» αποκαλύπτει στην κάμερα η Νίκη Κάρτσωνα.

«Μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ»: Δύσκολες στιγμές για τη Νίκη Κάρτσωνα, ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της

Η Νίκη Κάρτσωνα αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της το 2019. «Όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Όλοι οι άνθρωποι έχουν βιώσει μία απώλεια, μπορούν να καταλάβουν αυτό που λέω. Ήταν ο πρώτος από την οικογένεια που έφυγε. Το ζήσαμε με τις αδελφές μου, ενωθήκαμε πολύ ξανά μεταξύ μας» εξομολογείται το γνωστό μοντέλο.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Νίκης Κάρτσωνα

«Όταν με βλέπει ο κόσμος σήμερα με ρωτάει γιατί έφυγα από την τηλεόραση» αναφέρει στη συνέχεια, ενώ τονίζει πως την απασχολεί η εικόνα της στο σημείο που να βλέπει τον εαυτό της και να νιώθει ευτυχισμένη. «Η ευτυχία είναι κατάκτηση. Αυτό λέω και στον γιο μου» σημειώνει κλείνοντας η Νίκη Κάρτσωνα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo