“Μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες” Αυτή είναι η 25χρονη κούκλα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε εκδήλωση στο Ζάππειο, με αφορμή την απονομή του διαμαντένιου δίσκου του.

Παρόντες ήταν η οικογένεια, οι φίλοι, αλλά και η σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Με ένα λαμπερό μίνι φόρεμα και τα μαλλιά της μισά πιασμένα σε κοτσίδα, η Αλεξάνδρα Νίκα χειροκρότησε τον σύντροφό της.
O Κωνσταντίνος Αργυρός είπε αρχικά: «Δεν φανταζόμουν ποτέ από όταν ξεκίνησα 5-6 χρονών με τα πρώτα βήματα σ το πιάνο, ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή». Στη συνέχεια, τόνισε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εκείνον, είναι η δημιουργία οικογένειας. «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο στο να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά» ανέφερε.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 25 ετών και πρόκειται για την κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα με την εταιρεία αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60 χιλιάδες ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, η σχέση της με τον τραγουδιστή είναι διακριτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 25 ετών και πρόκειται για την κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα με την εταιρεία αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60 χιλιάδες ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, η σχέση της με τον τραγουδιστή είναι διακριτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Related posts

Έκτακτη προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δυστυχώς, κρίσιμες ώρες για Ταύρους κι άλλο 3 ζώδια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με μπικίνι από παραλία της Μυκόνου – Δείτε τις φωτογραφίες

Ανακοίνωσε ότι είναι γκέι και σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτογραφία με τον σύντροφό του