Μια μάτια στο μίνιμαλ και εντυπωσιακό σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Κολωνάκι – Και ποιος δεν θα ήθελε να μένει εκεί

by Τόνια Τζαφέρη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πως είναι μέσα το σπίτι του στο Κολωνάκι

Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια ζει στο κέντρο και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, κατα καιρούς μάλιστα δημοσιεύει που και που φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του το οποίο εντυπωσιάζει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της χώρας. Όχι μόνο σε επίπεδο ερμηνευτικών ικανοτήτων αλλά και από άποψη ανθρώπου. Όλοι λένε πως ο γοητευτικός 36χρονος τραγουδιστής είναι ένα πολύ καλό παιδί και η αλήθεια είναι ότι αυτή του η θετική ενέργεια φαίνεται μέσα από κάθε ανάρτηση που κάνει στον λογαριασμό του στο Instagram.

Έχεις, όμως, ποτέ ασχοληθεί με το πώς μπορεί να είναι το σπίτι του; Τι στυλ μπορεί να έχει επιλέξει για τη διακόσμηση των χώρων του; Πού του αρέσει να αναπαύεται όταν επιστρέφει από τη δουλειά;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται πως προτιμάει τη μίνιμαλ διακόσμηση για το σπίτι του στο Κολωνάκι.

Καθαρές γραμμές, «ελεύθερος» χώρος, χωρίς να είναι φορτωμένος από πράγματα που πιάνουν αχρείαστα μέρος των δωματίων.

Στο σαλόνι του, υπάρχει ένας μεγάλος αναπαυτικός καναπές σε σκούρο χρώμα, ενώ το πάτωμα είναι καλυμμένο με ένα γκρι χαλί για να μπορεί να περπατάει ξυπόλυτος (υπάρχουν πολλές ανάλογες αναρτήσεις) αλλά και για να μπορεί να κάθεται κάτω δίχως δεύτερη σκέψη. Εκεί είναι που απολαμβάνει να παίζει την κιθάρα του αλλά και παιχνίδια στην κονσόλα.

Περισσότερα για το εσωτερικό του σπιτιού του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σε κεντρικό σημείο βρίσκεται φυσικά ένα μεγάλο πιάνο σε λευκό χρώμα, στο οποίο ο τραγουδιστής περνάει αρκετές ώρες του προβάροντας τραγούδια.

Σε γενικότερο πλαίσιο, το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού χαρακτηρίζεται από ουδέτερα χρώματα, με μία ιδιαίτερη αγάπη στο λευκό, το οποίο «σπάει» με πιο σκούρες λεπτομέρειες και με το μπεζ στο πάτωμα και στις κουρτίνες.

Η κρεβατοκάμαρα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το σαλόνι πλαισιώνει επίσης μία μεγάλη τηλεόραση αλλά και πέτρινα στοιχεία στη διακόσμηση.

Όσο για την κρεβατοκάμαρά του, αυτή περιλαμβάνει ένα μεγάλο, χαμηλό, μαύρο κρεβάτι, υφασμάτινης κατασκευής.

Μια μάτια στο μίνιμαλ και εντυπωσιακό σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Κολωνάκι – Και ποιος δεν θα ήθελε να μένει εκεί

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν