Μίλτος Τεντόγλου: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες»

Μίλτος Τεντόγλου: Το επικό μήνυμα του σπουδαίου αθλητή

Την καλύτερη απάντηση έδωσε ο τρομερός Μίλτος Τεντόγλου στην ακύρωση της προηγούμενης επίδοσης του. Ο σπουδαίος αθλητής ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του μετά από την νέα επίδοση.

Στην κατοχή του Μίλτου Τεντόγλου επέστρεψε η κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο άλμα εις μήκος για το 2023, με τον Έλληνα «χρυσό» Ολυμπιονίκη να κλείνει στόματα στο μίτινγκ κλειστού του Λιεβέν, λίγες ώρες μετά την ακύρωση της προηγούμενης (8,40μ. στο Τορούν) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου (World Athletics), λόγω… παπουτσιών, σημειώνοντας 8,41μ.!

Λίγο αργότερα, ο Τεντόγλου με ένα… epic μήνυμα στα social media ευχαρίστησε άπαντες για τα συγχαρητήρια μετά το τρομερό του βράδυ.

Η ανάρτηση του Μίλτου Τεντόγλου

«Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παικτούρες σε όλη την Ευρώπη, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια.

Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Πολλοί μεγάλοι αθλητές με υποστήριξαν άμεσα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Είστε σαν οικογένεια για εμένα» έγραψε στο μήνυμά του.

Related posts

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια

Δυσάρεστα νέα για τον Βασιλιά Κάρολο – Τέλος χρόνου, αρχίζουν τις ετοιμασίες

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»