«Μην κλάψεις Μήτσο»: Επίθεση Κοντοπίδη σε Αλεξάνδρου για τα σχόλια για τους νέους

by Τόνια Τζαφέρη

Κόντοπίδης: “Εγώ ευχαριστώ που υπάρχεις και βλέπω τα χειρότερα”

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι είναι ζευγάρι και του YouTuber, Αλέξανδρου Κοντοπίδη. Όλα ξεκίνησαν από το ποστ της Ιωάννας σχετικά με την ‘’τεμπελιά’’ των εργαζομένων στα ελληνικά νησιά. Έκτοτε το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και οι κόντρες ήταν πολλές.

Την ενόχλησή του προς το ζευγάρι και τις δηλώσεις τους, πως δήθεν δεν έχουν διάθεση για δουλειά, εξέφρασε ο γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοντοπίδης.

Το ζευγάρι τοποθετήθηκε χθες εκ νέου για τις δηλώσεις της Ιωάννας το καλοκαίρι για τους Παξούς, προσπαθώντας να… συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα αλλά δεν φαίνεται να τα κατάφεραν.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν τις δηλώσεις ήταν και ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης, ο οποίος ανέβασε στα stories του Instagram ένα δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, χαρακτηρίζοντάς τον «γλάστρα». «Αυτήν εδώ τη γλάστρα την ξε@@@@@ε ή επειδή είναι με την Τούνη την αφήνουμε;» έγραψε χαρακτηριστικά ο YouTuber.

«Έχεις απόλυτο δίκιο, γλάστρα αλλά με α… που είπα την γνώμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ» του απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Κοντοπίδης επανήλθε με νέο στόρι;

«Καλά μην κλάψεις Μήτσο, ηρέμησε. Το α… είναι άγνοια, αναισθησία ή αρχ…α. Δεν είναι κατόρθωμα να λέει κάποιος ασυναρτησίες, δεν ξέρω γιατί κομπάζεις. Εγώ ευχαριστώ που υπάρχεις και βλέπω τα χειρότερα».

Αναλυτικά η δημοσίευση του Κοντοπίδη και η απάντηση του Αλεξάνδρου

«Μην κλάψεις Μήτσο»: Επίθεση Κοντοπίδη σε Αλεξάνδρου για τα σχόλια για τους νέους

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν