«Μην περάσει από το μυαλό σου ότι ήξερα κάτι»: Το τηλεφώνημα του Χρήστου Κιούση στην κόρη του μετά τις αποκαλύψεις

Χρήστος Κιούσης: Όσα είπε στην κόρη του για το Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μετά την είδηση για την καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για «revenge porn» και τη δήλωση Αντώνη Κανάκη στον «αέρα» του Ράδιο Αρβύλα, τον λόγο πήρε και ο Χρήστος Κιούσης, που επέλεξε να μιλήσει ως πατέρας.

Όπως αποκάλυψε, όταν το έμαθε, τηλεφώνησε στην κόρη του για να της εξηγήσει μερικά πράγματα για όσα θα διαβάσει.
«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, δύο κόρες, μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα, η οποία θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου, πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας, πέρα από την προφανή στήριξη που θα της προσέφερε» είπε αρχικά.

Έπειτα, πρόσθεσε πως δεν ξέρει τι θα μπορούσε να κάνει «στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα», αλλά σήμερα βρέθηκε στην «πολύ παράξενη θέση» να πρέπει να πάρει τηλέφωνο την 21χρονη κόρη του και να της μιλήσει σχετικά με όσα θα διαβάσει.

«Βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –γιατί είναι ένα παιδί που είναι στα social media όλη τη μέρα– και έπρεπε να την πάρει ο πατέρας της να της πει ότι “θα διαβάσεις αυτό και αυτό”. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι “δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος, ούτε μία στο εκατομμυριοστό ότι μπορεί ο πατέρας σου να ήξερε κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανε κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόταν» είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος, συμπλήρωσε ότι το ίδιο ισχύει «και για τους άλλους δύο που κάθονται δίπλα μου».

Η τοποθέτηση του Χρήστου Κιούση στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα

Related posts

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού