«Μην το φας! Μην το φας! Δεν τρώγεται!» – Έφτυσαν κατευθείαν το φαγητό του οι κριτές στο Masterchef

by Τόνια Τζαφέρη

Masterchef: To πιάτο του διαγωνισμού που δεν τρωγόταν

Τις προσπάθειες τους να εξελιχθούν, να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας κουζίνας και να ξεχωρίσουν κάνουν οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά…ζ

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το ριάλιτι μαγειρικής, με τους παίκτες να μπαίνουν σε νέες δοκιμασίες.

Τα πλεονεκτήματα από το Mystery Box για το τεστ δημιουργικότητας κέρδισε ο Μάριος, ο οποίος είχε και το καλύτερο πιάτο και εντυπωσίασε με την παρασκευή του.

«Μην το φας! Μην το φας! Δεν τρώγεται!» – Έφτυσαν κατευθείαν το φαγητό του οι κριτές στο Masterchef

Όταν του ζητήθηκε να ανέβει στον εξώστη ή να μαγειρέψει, αποφασίζοντας τον αριθμό με τις κονσέρβες που θα μαγείρευαν οι υπόλοιποι, διάλεξε το πρώτο.

Οι παίκτες του Masterchef προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές

Οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα και έστυψαν το μυαλό τους να δημιουργήσουν νόστιμα και ευφάνταστα πιάτα, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές.

Οι κριτές κάλεσαν έναν έναν τους παίκτες και δοκίμαζαν τις προσπάθειές τους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να χαρακτηρίζει κακή την προσπάθεια της Αναστασίας, ενώ ούτε η Τατιάνα και ο Γιώργος τα πήγαν καλά.

Ωστόσο, ο Στέφανος έφτασε την κακή προσπάθεια σε άλλο επίπεδο, καθώς το φαγητό του δεν τρωγόταν. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το έφτυσε και πατρότρυνε και τους υπόλοιπους να μην δοκιμάσουν, υπογραμμίζοντας «θεωρώ άσχημο να βλέπεις καμμένα σκόρδα και να τα βάζεις μες στο πιάτο. Έκοψες κρεμμύδι ωμό».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν