Μήνυμα Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Οι Ουκρανοί αγωνίζονται για όλη την Ευρώπη»

by Τόνια Τζαφέρη

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Το δημόσιο ευχαριστώ σε όσους έχουν προσφέρει βοήθεια

Στην πιο δύσκολη στιγμή βρίσκεται η Ουκρανία η οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπη να πολεμήσει στην Ρωσία και μέχρι και σήμερα επί 16 ημέρες πολέμου, συνεχίζει να αντιστέκεται στον ρωσικό στρατό.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ βάθους καρδίας για την βοήθεια που προσφέρετε, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ουκρανίας μιλώντας στην Βουλή της Πολωνίας
«Οι Ουκρανοί αγωνίζονται για όλη την Ευρώπη»

Μήνυμα Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Οι Ουκρανοί αγωνίζονται για όλη την Ευρώπη»

Το ευχαριστώ του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στου Ουκρανούς


«Η σημερινή κρίση μπορεί να αγγίξει την Γεωργία, την Βαλτική ακόμα και την Πολωνία. Σήμερα παλεύουμε για όλους σας. Οι Ουκρανοί αγωνίζονται για όλη την Ευρώπη» ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας μιλώντας στην Πολωνική Βουλή.

Αναφερόμενος στου Πολωνούς «αδερφούς» του στην Βουλή, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε λόγο για μια άτυπη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μετά το καλωσόρισμα που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν σε εκατομμύρια Ουκρανούς πολίτες.

«Σας ευχαριστώ πολύ εκ βάθους καρδίας για την βοήθεια που προσφέρετε», κατέληξε.

Λίγο νωρίτερα οι δύο ηγέτες συνομίλησαν μεταξύ τους και συζήτησαν για το πεδίο της μάχης αλλά και για περαιτέρω στήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Είχε μια ουσιαστική συζήτηση μe τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και του έδωσε την εκτίμηση της κατάστασης στο πεδίο της μάχης, ενημερώθηκε για τα εγκλήματα της Ρωσίας κατά του άμαχου πληθυσμού.

«Συμφωνήσαμε για περαιτέρω βήματα για την υποστήριξη της άμυνας της Ουκρανίας και την αύξηση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας», αναφέρετε ακόμα στο tweet.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo