Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά με το που αφαίρεσε αυτές τις 4 τροφές από τη διατροφή της

by Εύα Ζαχαριάδη

Αυτές είναι οι 4 τροφές που έβγαλε από την διατροφή της

Μια υγιεινή διατροφή μπορεί να αλλάξει πολλά στην υγεία και στην εμφάνιση. Είναι η βάση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με σωματική άσκηση.

Η διατροφή είναι το ήμισυ του παντός. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, όταν μιλάει κάποιος για τη μείωση λίπους ή την απώλεια βάρους. Πόσο μάλλον, αν διακρίνει κανείς τις φωτογραφίες της Casey Gemell. Το βέβαιο είναι πως μπορεί να σου προκαλέσει δέος. Δέος, για τη μεταμόρφωσή της. Πρόκειται για ολική μεταμόρφωση. Μια μεταμόρφωση από το καλό στο καλύτερο.

Η Casey Gemell είναι μια γυναίκα ηλικίας 37 χρονών. Είναι μητέρας ενός αγοριού. Πριν από την αλλαγή της, ζύγιζε περίπου 160 κιλά. Μετά από την ολική της μεταμόρφωση, έφτασε να ζυγίζει 92 κιλά. Ο άθλος της ήταν μεγάλος. Τόσο μεγάλος, που κατάφερε να χάσει 68 κιλά, με σταθερά βήματα. Μπορεί η μετάβαση από το ένα επίπεδο στο άλλο να ήταν δύσκολη, όμως, έγινε με φυσιολογικό τρόπο. Για να το πετύχει, κατάφερε να αλλάξει τη διατροφή, αλλά και την προπόνηση της. Επένδυσε σε αυτά τα δύο τόσο σοβαρά κομμάτια, τα οποία αποτέλεσαν τη βάση της για να πετύχει το σκοπό της.

Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά με το που αφαίρεσε αυτές τις 4 τροφές από τη διατροφή της

Πώς άλλαξε τη διατροφή της η 37χρονη μητέρα

Η Casey Gemmell άλλαξε τη ζωή της. Κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο. Ένιωσε καλύτερα με το σώμα της και τον εαυτό της και αυτό είναι εμφανές και μέσα από τις φωτογραφίες της. Όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρόγραμμα της διατροφής της απέκλεισε 4 είδη τροφών.

Η 37χρονη μητέρα πρόσεξε τον εαυτό της. Δεν πλησίασε ποτέ το ψυγείο για να φάει τυρί με πολλά λιπαρά. Δεν άγγιξε ποτέ μακαρόνια, ψωμί ή κάτι ανθυγιεινό. Πόσο μάλλον να προσπαθήσει να πιει κάποιου είδους αναψυκτικό.

Η Casey Gemmell σχετικά με τη διατροφή της, αλλά και το στόχο της, καταλήγοντας, επεσήμανε: «Άλλαξα τη διατροφή μου κόβοντας μαχαίρι συγκεκριμένες τροφές και τίποτε άλλο. Ηταν μια πρόκληση για μένα γιατί στα 33 μου χρόνια ήμουν επιρρεπής σε ατασθαλίες. Η κάθε μέρα έχει ξεχωριστή σημασία στο ταξίδι της προσπάθειας και ο προορισμός θα μας κάνει να ξεπερνάμε τα εμπόδια».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν