Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό: Η 19χρονη κόρη της Πάολα, άλλαξε τελείως τα μαλλιά της και εκτός από φοιτήτρια είναι και Tik Toker

Πάολα: Η νέα εμφάνιση της κόρης της και τα βίντεο που δημοσεύει στο TikTok

Η 40χρονη Πάολα δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει την τεράστια αδυναμία που έχει στην κόρη της. Μάλιστα η τραγουδίστρια διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πατέρα της νεαρής, Φώτη Ζογλοπίτη. 

Άλλωστε, η ίδια βιώνει μία από της καλύτερες φάσεις της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η 40χρονη τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με τον Λάζαρο Βαφειάδη ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο όπου διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και έκτοτε είναι αχώριστοι. Τον Ιανουάριο του 2022 ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού από βραδινή τους έξοδο στην Κρήτη.

Μάλιστα, πλάνα του ζευγαριού υπάρχουν και από τότε που η Πάολα έγινε νόνα στο νησί του αγαπημένο της, την Κρήτη.

Όσο για το αν η Πάολα πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλα είναι πιθανά αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως ο γάμος της θα είναι «ανοιχτός», καθώς όπως είπε: «Αν παντρευτώ θα είναι φανερό και θα είστε όλοι καλεσμένοι».

Όπως είναι γνωστό, η Πάολα και ο πρώην σύντροφός της, Φώτης Ζογλοπίτης, έχουν αποκτήσει μία κόρη την 19χρονη Παολίνα. Το πρώην ζευγάρι, εκτός από άψογες σχέσεις είναι και συνεργάτες ενώ θα είναι για πάντα οικογένεια όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που μοιράζονται στα social media. Όπως είναι λογικό, 19χρονη κοπέλα έχει τεράστια αδυναμία και στους δύο γονείς της.

Παολίνα: Η σειρά επιτυχίας και οι βαθμολογίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ήταν Αύγουστος του 2021 όταν η περήφανη μαμά, Πάολα, ανακοίνωνε ότι η Παολίνα σημείωσε μια πολύ σημαντική προσωπική νίκη.

Πριν από ένα 1,5 χρόνο, λίγο μετά την ανακοίνωση των βάσεων η Πάολα έκανε repost ένα story του Φώτη Ζογλοπίτη, ο οποίος είχε ανεβάσει ένα screenshot από τη σελίδα που ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της κόρης τους.

Η Παολίνα πέρασε δεύτερη στο Πολιτικό Επιστημών της Θεσσαλονίκης, με τον περήφανο πατέρα να γράφει στη φωτογραφία: «Congratulations my daughter» (aka Συγχαρητήρια κόρη μου).

To post της Πάολα από την άλλη είχε ένα sticker που έγραφε απλά πόσο περήφανη είναι για την κόρη της.

Η Παολίνα με την ανακοίνωση των βάσεων και την επιτυχία της ολοκλήρωσε ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια. Στις πανελλήνιες φαίνεται πως τα πήγε εξαιρετικά καλά, και αυτό φαίνεται τόσο στη σχολή που πέρασε, όσο και στη σειρά επιτυχίας.

Η 19χρονη σήμερα φοιτήτρια μπήκε δεύτερη στο πολιτικό επιστημών της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως θα δεις στη φωτογραφία της φαίνεται και η βαθμολογία από δύο μαθήματά της. Στη Νεοελληνική Γλώσσα έγραψε 18,4, ενώ στα Αρχαία Ελληνικά 18,2.

Παολίνα: Τα βίντεο στο Tik Tok

Όπως κάθε κορίτσι που είναι εξοικειωμένο με την τεχνολογία, έτσι και η Παολίνα διατηρεί λογαριασμό (και) στο Tik Tok. Από τα βίντεο που ανεβάζει, η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως διαθέτει πολύ χιούμορ με τα likes να πέφτουν «βροχή» από τους λάτρεις της αγαπημένης εφαρμογής.

@paolina_zoglo ♬ πρωτότυπος ήχος – Εθελόντρια & Διασώστρια ζώων
@paolina_zoglo ♬ original sound – ??????ꨄ
@paolina_zoglo

Εξεταστικουλα ζαχαρη

♬ πρωτότυπος ήχος – αƭɦεɳα ⚜

Φωτογραφίες της Παολίνας με το νέο μελαχρινό look

Αν και το καλοκαίρι είδαμε την Παολίνα ξανθιά, η νεαρή σκούρυνε τα μαλλιά της και πλέον είναι μελαχρινή θυμίζοντας υπερβολικά τη μαμά της.

Φωτογραφίες της Παολίνας Ζογλοπίτη με ξανθά μαλλιά

01

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο